A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Little Live Pets - fehér bagoly fiókával

Termékkatalógus
Little Live Pets - fehér bagoly fiókával
Interaktív játék - 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8676a Termékszám:  ASRT630996280409 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Live Pets - fehér bagoly fiókával

Bagoly és a kis fiókája! Minél többet simogatod őket, annál többet csipognak. Egyedi tervezésüknek köszönhetően a madárkák úgy mozognak, mintha valódiak lennének. Ezen felül hangfelvételeket is készíthetsz velük - csak nyomd meg enyhén a hasukat. A fióka szomorú, amikor nincs a közelében a mamája, így mindig hívogatja. Amikor megtalálja, a mama bagoly megeteti a fiókát, majd együtt énekelnek egy dalt. A kis baglyokat minden gyermek első pillantásra megszereti és soha nem unják meg őket. Sőt, további színes baglyokat is vásárolhatsz, különböző színekben, így egy kis bagoly partit hívhatsz össze, ahol jó hangulatban játszhattok együtt velük. A játék 5 éves kortól ajánlott.

Csiripelnek, énekelnek és mozognak, mint az igazi madarak

  • Bagoly fiókával
  • Élethű mozgással rendelkeznek
  • Imitálható etetés
  • Hanghatások - búgnak és énekelnek
  • Üzenetet vehetsz fel - csak nyomd meg a bagoly hasát
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Egyéb kiegészítők és különböző színű bagolyok vásárlásának lehetősége
  • 2 darab AAA elemmel működnek - nem része a csomagnak

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK törvényi előírásoknak és az európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik a szükséges CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Live Pets - fehér bagoly fiókával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Live Pets - Sova se sovátkem bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Live Pets – Sova so sovíčaťom biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Live Pets - Sprechende Eule mit Babyeule weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Live Pets - Sprechende Eule mit Babyeule weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ