A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Little Tikes 8 az 1-ben

Termékkatalógus
Little Tikes 8 az 1-ben
Játszótér - kerti, magassága 230 cm, kombinálható összeállítás - fa lábakkal és fém felső rúd
Kód:  SPTsc1302 Termékszám:  0050743972904 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes 8 az 1-ben

Gyermekednek házacskát, csúszdát, mászókát, stb. keresel? A legjobb megoldás ebben az esetben a Little Tikes 8 az 1-ben játszótér lehet. 8 különböző módon lehet összeállítani, így a gyerekek soha nem fognak unatkozni. A játszótér része 2 csúszda: az egyik kisebb, a másik extra hosszú. Ennek köszönhetően a nagyobb és a kisebb gyermekek is szórakoztatónak tartják majd. A játszótér nagyon stabil és erős. A játszótér megváltoztatása könnyen elvégezhető szerszámok használata nélkül. A gyermekek felfedezhetik a házikó ajtaját, mászókát, alagutat, csúszdát vagy akár mászófalat.

 

Legfontosabb jellemzők

  • játszótér 8 az 1-ben
  • összeállítható játszóház, hinta, alagút, csúszdák, stb.
  • akár 6 gyermek számára
  • gyermekeknek 2 éves kortól
  • nagyon stabil és tartós műanyag
  • teherbírás: 75 kg

Méretek: 165 x 554 x 114 cm

Little Tikes

A Little Tikes játékok kiváló minőségű márkás kerti játékok a legfiatalabb csecsemők, kisgyermekek és óvodások számára. Akár a gyerekek első játékairól van szó mint pl. járókák, lábbal hajtós játékok, hintaszékek, autók, mászókák és kerti házak: az összes Little Tikes játék biztonságos, és fejleszti a gyermekek fantáziáját és játékosságát. A Little Tikes márkájú kerti játékok kiemelkedő minőségű anyagból készültek, tartós színnel rendelkeznek az időjárási viszonyoktól függetlenül, sok éven át használhatók a kertben. 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes 8 az 1-ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Dětské hřiště 8v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Tikes Detské ihrisko 8v1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ