Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Little Tikes Műhely hangok

Termékkatalógus
Little Tikes Műhely hangok
Készségfejlesztő játék - 6 hónapos kortól ajánlott
Kód:  ZI114s Termékszám:  0050743619571

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes Műhely hangok

A Little Tikes Műhely hangok egy aranyos, teljesen felszerelt műhely gyerekeknek, ami minden kis 6 hónapos ezermesternek kiváló játék. Ez az oktató műhely segít a gyerekeknek fejleszteni a képzelőerőt, játékosságot és a finom motoros képességeket, megtanulják felismerni az alakokat, színeket és hangokat. Fel van szerelve az összes szükséges otthoni szerszámmal, különféle dallamokat, hangokat és fényeffekteket produkál. A működéshez két darab AA elem szükséges, ezt a csomag nem tartalmazza.

Tulajdonságok:

A játék 6 hónapos kortól ajánlott.
 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes Műhely hangok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Dílna se zvuky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Tikes Dielňa so zvukmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Werkstatt Klänge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Werkstatt Klänge.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ