A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack

Termékkatalógus
Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack
5 3 értékelés
Figura kiegészítő - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAps0419 Termékszám:  5010993619474 Gyártó honlapja:

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack

A mágikus állatok legújabb sorozata a Littlest Pet Shop kisállatok egyedülálló kollekciójába tartozik, amelyek mosolyt csalnak minden kislány arcára. A Littlest Pet Shop Varázslatos állatok készlete 4 aranyos figurát tartalmaz egy különleges ötszögletű csomagolásban. Hogy melyik állatot rejti majd, az mindig meglepetés, 3 állat klasszikus méretű, egy pedig egy aranyos mini verzió. A figurák mellett a Littlest Pet Shop készlete tartalmaz még két dobókockát, egy mágikus segédletet és 4 varázs karikát, amelyet rögzíthetsz a hátizsákodra vagy a tolltartódra, vagy más Littlest Pet Shop készletekkel kombinálva készíthetsz belőle egy karkötőt is. A Littlest Pet Shop sorozata több mint 150 állatot tartalmaz, vajon sikerül mindet összegyűjtened?


A Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack főbb jellemzői

  • A Littlest Pet Shop Lucky Pets aranyos állatfigurák népszerű gyűjteménye minden kislányt megörvendeztet
  • Az állatok két méretben érkeznek - klasszikus és mini
  • A különleges Littlest Pet Shop Varázslatos állatok csomag 3 klasszikus és egy mini állatot, 2 dobókockát, 4 karikát és egy mágikus segédletet tartalmaz
  • Az állatok fajtája meglepetés
  • A medálokat rögzítheted egy táskára vagy tolltartóra, miután pedig összekapcsoltad azt más mágikus medálokkal, egy karkötőt kapsz
  • A segédlettel megtudhatod, mennyire mágikus az állatod
  • Tökéletes ajándék a Littlest Pet Shop kollekció rajongóinak
  • A készlet 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A Littlest Pet Shop Varázslatos állat készlet kicsomagolása szórakoztató

Egyetlen csomag még soha nem rejtett ennyire sok meglepetést! A Littlest Pet Shop új Lucky Pets kollekciója számos izgalmas pillanatot és szórakozást biztosít az egyedülálló ötszögletű csomagolásával. Az ötszög belsejében 4 igazán aranyos állat rejtőzik, amely az utolsó pillanatig meglepetés. Több mint 150 Littlest Pet Shop állat létezik a Hasbro jóvoltából - az összeset összegyűjtöd?

Sok kellemes meglepetés egy Littlest Pet Shop csomagban

A Littlest Pet Shop Lucky Pets készlete a 3 darab klasszikus méretű mágikus állat mellett rejt még egy még aranyosabb, mini verziót is. Emellett a gyermekek számíthatnak a 2 dobókockára is, amellyel kifejezhetik örömüket is. Tartalmaz még 4 mágikus medált is, amelyet bárhová felfüggeszthetsz vagy csodálatos karkötőt készíthetsz belőle más Littlest Pet Shop készletekkel kombinálva. Végül a készlet része még a mágikus segédlet, amivel megtudhatják, milyen ritkaság az állatuk. Lepd meg a kis hercegnődet a Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack készletével, amellyel garantáltan nem fognak unatkozni.



Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Játék magassága
3 cm Kész!
Fajta
Állatkák Kész!
Használat
Játékhoz Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
3 cm Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Állatkák Kész!
Használat
Játékhoz Kész!
Tulajdonságok
Mozgó fejjel Kész!
Figurák száma
4 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Innen ismerheted

Téma
Littlest Pet Shop Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Littlest Pet Shop Magická zvířátka multibalení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Littlest Pet Shop Magické zvieratká, multibalenie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop Magische Tiere Multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop Magische Tiere Multipack.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ