Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MaDe Lamborghini

Termékkatalógus
MaDe Lamborghini
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak egyaránt, teherbírása: 30kg, az autó méretei: 72,5cm×131cm×48cm, az autó súlya: 26,8kg, maximális sebessége: 8km/h, vezetési idő egy feltöltéssel: 120perc, a motor teljesítménye: 12W, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAb1260 Termékszám:  8590756047104

MaDe Lamborghini

Ne félj egy nagyszerű sportkocsi volánja mögé engedni a gyerekeket. A Lamborghini hivatalos engedéllyel rendelkező, gyönyörű piros színű elektromos autó a MaDe márkától úgy néz ki, mint az igazi. Az egyszemélyes autót a gyermek a kormánykerék, a sebességváltó és a pedálok segítségével irányíthatja. A 2,4 GHz-es távirányítónak köszönhetően viszont egy felnőtt személy mindig teljes mértékben az ellenőrzése alatt tarthatja a haladást. Az autó egy beépített FM rádióval és egy többfunkciós hangpanellel rendelkezik bemenetekkel a különféle hanghordozók számára. A sportkocsi működő lámpákkal, biztonsági övvel és rugózott gumi kerekekkel van felszerelve. Menő ötlet a két felfelé nyíló ajtó. A Lamborghini a MaDe márkától 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Lamborghini - piros elektromos autó gyermekeknek fő jellemzői

  • Ajándék a kisfiúk álmainak megvalósítására
  • Lamborghini autó gyermekeknek a MaDe márkától 2,4 GHz-es távirányítóval
  • Beépített FM rádióval és többfunkciós hangpanellel
  • Az első és a hátsó LED fényszórók be- és kikapcsolhatók
  • Az elektromos autó gumi kerekei rugózással és lengéscsillapítókkal vannak ellátva
  • Az ajtók felfelé billentéssel nyílnak
  • Az ülés biztonsági övvel van felszerelve
  • A Lamborghini elektromos autó gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Luxusutazás a kedvenc zenével

A Lamborghini elektromos sportkocsi gombbal indul. Az autó elindítása után bekapcsolnak az első és a hátsó LED-es fényszórók, amelyeket később ki lehet kapcsolni, és a gyermekek elkezdhetik kedvenc zenéjük lejátszását. Méghozzá akár a beépített FM rádióból, akár a többfunkciós hangpanelről hangerő-szabályozással MP3-lejátszással és SD-kártya, AUX és USB bemenettel.

Biztonságos és kényelmes utazás Lamborghinivel

A Lamborghini autó gyerekeknek gumi kerekekkel van ellátva, amelyek mindegyike rugózással és lengéscsillapítókkal rendelkezik, hogy az utazás nyugodt és kellemes legyen. A sportkocsi előre és hátra haladhat. A ment módját és sebességét a gyermekek a sebességváltón választhatják ki. A kis vezető ülése biztonsági övvel van felszerelve.

Az autó töltése és üzemeltetése

Az elektromos autót gyermekeknek a töltővel lehet feltölteni, amely a csomag része. A töltési idő min. 8 óra. Az autó üzemideje 1-2 óra, a sebességtől, a vezető tömegétől és a terep nehézségétől függően. A Lamborghini autó gyermekeknek végsebessége akár 3–8 km/h.

Akkumulátor:
1 × 12 V, 7 Ah

Méretek:
131 × 72,5 × 48 cm

Teherbírás:
30 kg

Tömeg:
26,8 kg

Töltési idő:
8 óra

Vezetési idő:
1 - 2 óra

Sebesség:
3 - 8 km/h

A csomag tartalma:
1 × Lamborghini játék autó
1 × útmutató
1 x szerelőkészlet
1 × akkumulátor
1 × töltő

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MaDe Lamborghini
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MaDe Lamborghini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MaDe Lamborghini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MaDe Lamborghini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MaDe Lamborghini.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ