Shop roku 30 dnů na vrácení

Magformers Neon 60

Termékkatalógus
Magformers Neon 60
Építőjáték - 60 építőelem, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif11115 Termékszám:  8809134367629 Gyártó honlapja:

Magformers Neon 60

A MAGFORMERS Neon 60 egy eredeti építőjáték, amely szórakoztató módon járul hozzá gyermekeid képességének fejlesztéséhez. A gyerekek már egészen kiskoruktól fogva megkezdhetik képzelőerejük, térlátásuk, finommotorikus mozgásuk, és nem utolsó sorban kreativitásuk fejlesztését. A teljes készlet összesen 60 építőelemet tartalmaz, amelynek köszönhetően senki sem fog unatkozni. A Neon 60 olyan kisfiúk és kislányok számára készült, akiknek semmilyen téma nem szorítja korlátok közé a fantáziáját. A univerzális Neon 60 készlet bármilyen ötlethez felhasználható, és természetesen más MAGFORMERS készletekkel is kombinálható. Az egyes részek színes műanyagból készültek, amelyek az anyag tulajdonságainak köszönhetően még a legvadabb gyermeki igénybevételt is kibírják.

A MAGFORMERS Neon 60 építőkészlet legfőbb jellemzői

  • Neon színű építőelemekből álló, szórakoztató Neon 60 építőkészlet kreatív kislányok és kisfiúk számára
  • A készlet összesen 60 építőelemet tartalmaz
  • Elősegíti a képzelőerő, a térlátást és a kreativitás fejlesztését
  • Különféle formájú, színes építőelemek
  • Minden egyes elem belsejében található egy kis méretű és erős neodímium mágneshenger
  • A csomag méretei: 39 × 26 × 8,5 cm
  • A csomag tömege az építőkészlettel együtt kb. 1600 gramm
  • A készlet egészségre ártalmatlan, szilárd műanyagból készült
  • Az építőkészlet használata kislányok és kisfiúk számára 3 éves kortól ajánlott

Szórakoztató UV játékok

Minden egyes darab ragyogó és élénk színben pompázik, amely egyben az egész készlet meghatározó jellemzője.  Azonban a hozzáadott értéket az úgy nevezett "black light effect" jelenti, amely UV lámpa fénye mellett mutatkozik meg igazán. Akkor se csüggedj, ha épp nincs kéznél ilyen lámpa, az építőelemek ugyanis napfénynél is csodásan ragyognak. A Neon 60 építőkészlet egyéb MAGFORMERS készlettel történő kombinálása esetén rendkívül érdekes vizuális hatásnak lehetünk tanúi: UV fény alatt az építmény egyes részei úgy fognak tűnni, mintha lebegnének. Az építőelemek belsejében egy szabadon forgó neodímium mágneshenger található. Ennek köszönhetően soha nem fordulhat elő, hogy a mágneses polaritás miatt kelljen változtatnod a terveiden.

Egyszerű formák = egyedülálló szórakozás

A MAGFORMERS nevet viselő, igazán eredeti mágneses építőkészlet lehetővé teszi gyermekeid számára, hogy számos olyan, a fantáziájuk szülte építményt találjanak fel, amelyhez már néhány építőelem is elegendő.  A készlet az egyszerű formák elvén alapul, amelynek köszönhetően a gyerekek teljes mértékben kiélhetik kreativitásukat. Minden egyes csomagban találhatók kétdimenziós sokszögek, mint például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különféle trapézok. Az építőelemek egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, belsejükben pedig neodímium mágnestekercs található. Neked már csak annyi a dolgod, hogy összeállítod a darabokat és átadod magad a végtelen szórakozásnak. A MAGFORMERS márka már többféle versenyen is az első helyen végzett, a játékok kategóriájában pedig kifejezetten tarol.

A csomag tartalma:
18 × négyszög
12 × háromszög
12 × magas háromszög
6 × rombusz
6 × téglalap
6 × trapéz


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magformers Neon 60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Neon 60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Neon 60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnete Neon 60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnete Neon 60.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ