Magformers Pikant Plus

Termékkatalógus
Magformers Pikant Plus
Építőjáték - 21 db, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif11129 Termékszám:  8809134604106 Gyártó honlapja:

Magformers Pikant Plus

A MAGFORMERS Pikant Plus 21 egy olyan eredeti készlet, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. Egészen kicsi kortól kezdve fejleszti a képzeletet, a térbeli képzeletet, a finommotorikus készségeket, és végül, de nem utolsó sorban a kreativitást. Az egész készlet összesen 21 darabot tartalmaz, amellyel egyetlen gyermek sem fog unatkozni. A MAGFORMERS Pikant Plus 21 a legkisebb gyerekek számára készült, akik segítségével megtanulják megérteni az egyszerű objektumok 3D-s mivoltát. Az egyes elemek színes műanyagból készülnek, amely tulajdonságainak köszönhetően ellenáll még a durvább játéknak is.

A MAGFORMERS Pikant Plus 21 legfőbb előnyei

  • Ideális szett nagy fantáziával rendelkező kisgyerekek számára
  • Összesen 21 darabot tartalmaz
  • Segít fejleszteni a térbeli képzelet, a tapintási képességeket és a kreativitást
  • Különböző formájú pasztellszínű darabokat tartalmaz
  • Minden blokk belsejében egy kis és erőteljes neodímium mágnes található
  • A csomag mérete 25 × 37 × 2,5 cm
  • A készlet tömege körülbelül 400 gramm
  • Egészségre ártalmatlan szilárd műanyagból készült
  • A készlet 3 éves kortól ajánlott

Számos új lehetőség

A MAGFORMERS PAGANT PLUS egy népszerű szett, amely számos új darab ideális keveréke. Ez a legmegfelelőbb készlet azon gyerekeknek, akik már rendelkeznek MAGFORMERS készlettel, és szeretnék tovább fejleszteni kreativitásukat. A csomagban például forgatható paneleket, és két mágneses könyököt is találsz szabadon mozgatható karok, robotok vagy más építmények készítéséhez. Az elemek tartós cipzáras zacskókban vannak elhelyezve. Az egyes darabok neodímium mágneses görgőkkel rendelkeznek, amelyek szabadon foroghatnak, így sosem  fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt meg kell változtasd a tervedet.

Egyszerű formák = egyedi élmény 

A MAGFORMERS egy eredeti mágneses építőkészlet neve, amely lehetővé teszi a gyermekeidnek, hogy változatos építészeti formákat találjanak ki, amelyeket a sokféle kocka segítségével életre kelthetnek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű bevonását. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapézok találhatók. Minden elem egészségre ártalmatlan műanyagból készült, és kis neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek a belsejükben rejtőznek. Ezután csak egymás mellé kell tenni az elemeket és indulhat a végtelen szórakozás. A MAGFORMERS márkát számos versenyen többször is díjazták, és a saját kategóriájában egyértelműen megelőzi versenytársait.

A csomag tartalma:
4 × negyed kör
2 × boltív
2 × téglalap
1 × hármas téglalap
7 × forgatható panel
1 × propeller
2 × könyök
1 × kilövő
1 × műholdas antenna


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
21 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
21 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magformers Pikant Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Pikant Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Pikant Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magformers Pikant Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magformers Pikant Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ