Magformers Princess

Termékkatalógus
Magformers Princess
Építőjáték - felhasználási terület: lányoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt, az építőkészlet 56 elemet tartalmaz, anyaga: fém és műanyag, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif11117 Termékszám:  8809134368244 Gyártó honlapja:

Magformers Princess

A MAGFORMERS Princess 56 egy eredeti építőjáték, amely szórakoztató módon járul hozzá gyermekeid képességének fejlesztéséhez.  A kis hercegnők már egészen kiskoruktól fogva megkezdhetik képzelőerejük, térlátásuk, finommotorikus mozgásuk, és nem utolsó sorban, kreativitásuk fejlesztését.  A teljes készlet 56 építőelemet tartalmaz, amelynek köszönhetően senki sem fog unatkozni. A Princess 56 építőkészlet olyan kislányok számára készült, akik szeretnek alkotni és imádják a pasztell színeket. Az egyes részek színes műanyagból készültek, amelyek az anyag tulajdonságainak köszönhetően még a legvadabb gyermeki igénybevételt is kibírják.

A MAGFORMERS Princess 56 építőkészlet legfőbb jellemzői

  • A készlet kreatív kis hölgyek számára készült
  • A készlet 56 építőelemet tartalmaz
  • Elősegíti a képzelőerő, a térlátást és a kreativitás fejlesztését
  • Különféle formájú, színes építőelemek
  • Minden egyes elem belsejében található egy kis méretű és erős neodímium mágneshenger
  • A csomag méretei: 44,2 × 31,8 × 6,3 cm
  • A csomag tömege az építőkészlettel együtt kb. 1120 gramm
  • A készlet egészségre ártalmatlan, szilárd műanyagból készült
  • Az építőkészlet használata kislányok 3 éves kortól ajánlott

A kislányok világa pasztell színben

Az új, pasztell színekben pompázó Princess kollekció a MAGFORMERS márkától minden kislányt le fog venni a lábáról. Az építőelemek félig átlátszó anyagból készültek, amely tökéletesen alkalmas például különféle ékszerek és kiegészítők készítéséhez. A csomag belsejében egy LED lámpás is található, amely a mellékelt USB töltő segítségével tölthető. A lámpás különféle színekben világít, ami azt jelenti, hogy a kis hercegnők színes fénnyel díszíthetik készülő ékszereiket és alkotásaikat. Az építőelemek belsejében egy szabadon forgó neodímium mágneshenger található. Ennek köszönhetően az soha nem fordulhat elő, hogy a mágneses polaritás miatt kelljen változtatnod a terveiden.

Egyszerű formák = egyedülálló szórakozás

A MAGFORMERS nevet viselő, igazán eredeti mágneses építőkészlet lehetővé teszi gyermekeid számára, hogy számos olyan, a fantáziájuk szülte építményt találjanak fel, amelyhez már néhány építőelem is elegendő.  A készlet az egyszerű formák elvén alapul, amelynek köszönhetően a gyerekek teljes mértékben kiélhetik kreativitásukat. Minden egyes csomagban találhatók kétdimenziós sokszögek, mint például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különféle trapézok. Az építőelemek egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, belsejükben pedig neodímium mágnestekercs található. Neked már csak annyi a dolgod, hogy összeállítod a darabokat és átadod magad a végtelen szórakozásnak. A MAGFORMERS márka már többféle versenyen is az első helyen végzett, a játékok kategóriájában pedig kifejezetten tarol.

A csomag tartalma:
13 × négyszög
16 × háromszög
6 × egyenlő szárú háromszög
6 × rombusz
2 × hatszög
4 × mini körcikk
7 × téglalap
1 × LED lámpás
1 × Lux háromszög piramis




Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
56 db Kész!
Anyag
Fém, Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
56 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fém, Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magformers Princess Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Princess. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Princess. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MAGFORMERS Princess. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MAGFORMERS Princess.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ