Magforters Erdei rönkház

Termékkatalógus
Magforters Erdei rönkház
Építőjáték - 87 db, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif11116 Termékszám:  8809465532765 Gyártó honlapja:

Magforters Erdei rönkház

A MAGFORMERS Erdei Rönkház egyedülálló készlet szórakoztató módon fejleszti gyermeke képességeit. Már egész kiskortól alkalmas a fantázia, a térbeli képzelőerő, finom motoros készségek és végül, de nem utolsósorban a kreativitás fejlesztésére. A készletben összesen 87 darab elem található, amelyekkel a gyerekek biztosan nem fognak unatkozni. Az erdei rönkház kifejezetten a kis természetbarátoknak és a jövő építészeinek készült. Az egyes darabok színes műanyagból készültek, amelyek kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően ellenállnak még a gyerekek általi nagyobb igénybevételnek is.

MAGFORMERS Erdei rönkház főbb jellemzői

  • Ideális készlet a kis természetbarátoknak
  • 87 darabos készlet
  • Segíti a fantázia, a térbeli képzelőerő, haptikus észlelés és kreativitás fejlesztését
  • Különböző színű és formájú elemek
  • Kisméretű, de erős neodímium mágnes minden egyes darabban
  • Doboz mérete: 44 × 32 × 6,5 cm
  • Csomag tömege: 1570 gr
  • Ellenálló, egészségre ártalmatlan műanyagból készült
  • 3 éves kortól ajánlott

Polaritás? Nem probléma!

Az egyes darabokban  neodímium mágneses görgők vannak, amelyek szabadon foroghatnak. Ezáltal nem fordulhat elő, hogy a természetes mágneses polaritás miatt változtatni kellene a terven. A csomagban  speciálisan tervezett tartozékok is megtalálhatóak, amelyekkel a mágneses részre kattintva megújítható a konstrukció. Ezzel a készlettel többféle házat, rönkházat, illetve egyéb szabadidős vagy gazdasági épületeket építhetünk. Ha azt szeretnéd, hogy az egyedülálló házikó belesimuljon a tájba, akkor gyeppel vagy fenyőfákkal segíthetsz rajta. De ne felejtsd, kerítésre is szükséged lesz, ha meg akarod védeni a ház lakóit az erdőben leselkedő veszélyektől!

Egyszerű formák =nagyszerű szórakozás

MAGFORMERS elnevezésű egyedülálló mágneses készlet  lehetővé teszi, hogy a gyerekek által megálmodott változatos épületek életre keljenek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű kibontakozását. Minden csomagban kétdimenziós formák találhatók: négyzetek, háromszögek, téglalapok, gyémánt alakzatok, hatszögek és többféle trapéz. Minden darab egészségre ártalmatlan műanyagból készült, belsejükben kisméretű neodímium mágnesekkel. Csak össze kell rakni a darabokat és élvezni  a végtelen szórakozást. A MAGFORMERS márka már számos díjat kapott különböző versenyeken és kategóriájában lehengerelte a mezőnyt.

Csomag tartalma:

30 × négyzet

10 × háromszög

2 × trapéz

4 × téglalap

4 × mágneses bot

8 x tetőpanel

2 × fa

8 × fa panel

2 × ablak

2 × erkély

1 × létra / lépcső

5 × füves rész

5 × ablaküveg

4 x kerítéselem




Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magforters Erdei rönkház Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Lesní srub. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Lesný zrub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magforters Forest Blockhütte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magforters Forest Blockhütte.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ