Make It Real Divattervező szett, dzsungel

Termékkatalógus
Make It Real Divattervező szett, dzsungel
Kreatív játék - tartalma: több, mint 35 sablon; több, mint 100 címke; 14 oldalas ihletadó és útmutató rajztechnikákkal; 30 oldal kifestő
Kód:  HRAjd1128 Termékszám:  695929032012
Make It Real Divattervező szett, dzsungel Megszűnt

Make It Real Divattervező szett, dzsungel

A Make It Real márka világszerte betekintést nyújt a lányoknak, a design, a képzelet és a kreativitás lenyűgöző világába. Ha a lányodat érdeklik a trendek, a divat és a design, ez a dzsungel tematikájú készlet egy igazán neki való ajándék. Még a világ legnagyobb divattervezői is egy szokványos vázlatfüzettel, és egy ceruzával kezdtek... Ez a készlet tartalmaz egy csomó sablont, rajztechnikai útmutatót, matricákat, és színező oldalakat .

Főbb jellemzői

  • Make It Real márkájú kreatív szett
  • Divattervező készlet
  • Betekintést nyújt a design , a képzelet és a kreativitás világába
  • A készlet tartalmaz több, mint 35 sablont, több, mint 100 címkét, 14 oldal inspirációt és útmutatót rajztechnikákhoz, és 30 oldal kifestőt
  • Ideális ajándék azoknak a lányoknak, akik szeretnek rajzolni

Tematika:
dzsungel

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Make It Real Divattervező szett, dzsungel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Make It Real Návrhářský set Džungle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Make It Real Návrhárska súprava Džungľa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreatives Spielzeug Make It Real Designer Dschungel Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreatives Spielzeug Make It Real Designer Dschungel Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ