Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mancs őrjárat játékkészlet Mentési gyakorlópálya

Termékkatalógus
Mancs őrjárat játékkészlet Mentési gyakorlópálya
Játékszett - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves kortól
Kód:  HRAkn0664 Termékszám:  778988098349 Gyártó honlapja:
Mancs őrjárat játékkészlet Mentési gyakorlópálya Megszűnt

Mancs őrjárat játékkészlet Mentési gyakorlópálya

A Paw Patrol (Mancs őrjárat) egy kutyákról szóló animációs sorozat - egy mentőcsapatról szól, amelyik társával, egy kisfiúval, rengeteg élményre tesz szert a különböző kalandok során. A sorozat ihlette játékkészlet segítségével a gyermekek is megtapasztalhatják a mókát és átélhetik kedvenc kutya hőseikkel az izgalmas kalandokat. Minden kutyának megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyekkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A játék együttműködésre, a barátság fontosságára és a kölcsönös segítségnyújtásra tanítja a gyerekeket. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékkészlet, amelyet a kutyákról szóló animációs sorozat inspirált - Paw Patrol mentőcsapat
  • A gyerekek kedvenc kutya hőseikkel játszhatnak
  • A játékkészlet egy mentési gyakorlópályát tartalmaz különböző eszközökkel, amelyek egy mentőkutya kiképzéséhez szükségesek
  • Három éves kortól ajánlott

Mentési gyakorlópálya

A bátor járőrkutya mindig éber és mindig segít, ha valahol szükség van rá. Ahhoz, hogy erre képes legyen, megfelelő képzésre és gyakorlásra van szüksége. A képzésre és tapasztalatszerzésre nincs is jobb hely, mint a mentési gyakorlópálya. Az emelő segítségével, amely fel van szerelve egy kosárral a kutya és a szükséges felszerelés felemeléséhez, akár a fa koronájáig is gond nélkül eljut a segítség, hogy például megmentsen egy kis cicát, amelyik fenn ragadt a fán. A kiképzés az állványon folytatódhat, amelyről kötélpályán lehet leereszkedni. A kis ágyú segítségével a kutyák a célbalövést gyakorolhatják.

A csomag tartalma

A  játékkészlet egy kosaras emelőt, egy ágyút, egy kötélpályás állványt és egy fát tartalmaz, amelyen egy kiscica van.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mancs őrjárat játékkészlet Mentési gyakorlópálya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Záchranářská hrací sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Paw Patrol záchranárská hracia sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paw Patrol - Helfer auf vier Pfoten Rettungs-Spielset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paw Patrol - Helfer auf vier Pfoten Rettungs-Spielset.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ