A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Mancs őrjárat őrtorony

Termékkatalógus
Mancs őrjárat őrtorony
4,9 11 értékelés
Figura kiegészítő - Mancs őrjárat megfigyelőtorony, a csomag 3 gombelemet tartalmaz, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAkn0666 Termékszám:  778988070024 Gyártó honlapja:

Mancs őrjárat őrtorony

A Paw Patrol (Mancs őrjárat) egy kutyákról szóló animációs sorozat - egy mentőcsapatról szól, amelyik társával, egy kisfiúval, rengeteg élményre tesz szert a különböző kalandok során. A sorozat ihlette játékkészlet segítségével a gyermekek is megtapasztalhatják a mókát és átélhetik kedvenc kutya hőseikkel az izgalmas kalandokat. Minden kutyának megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyekkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A játék együttműködésre, a barátság fontosságára és a kölcsönös segítségnyújtásra tanítja a gyerekeket. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékkészlet, amelyet a kutyákról szóló animációs sorozat inspirált - Paw Patrol mentőcsapat
  • A gyerekek kedvenc kutya hőseikkel játszhatnak 
  • Megfigyelőtorony - a Mancs őrjárat főhadiszállása
  • A toronyhoz tartozik egy lift és egy csúszda
  • Fény- és hanghatások
  • A játékkészlet tartalma: egy torony, Chase kutya, mentőjármű, három gombelem
  • Három éves kortól ajánlott

A kutyák és barátjuk megfigyelőtornya

A megfigyelőtorony a Mancs őrjárat főhadiszállása, innen indul minden akció. Ez a tökéletes központ, ahol minden tennivalót könnyen ellenőrzés alatt lehet tartani, és ahonnan, mint a sorozatban, minden mentőakció elkezdődik. A toronyhoz egy igazi, működő lift, valamint fény- és hanghatások tartoznak, továbbá egy csúszda, amely megkönnyíti a mentőcsapat tagjainak gyors indulását az újabb mentőakcióra.

A csomag tartalma

A játékkészlet tartalmazza a tornyot magát, Chase-t, a mentőkutyát és Chase járművét. A játékkészlet még három gombelemet is tartalmaz.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot! Szeretnénk megvásárolni az őrtornyot de ez csak egy kisautót tartalmaz. Ez az autó kb mekkora hogy tuďjam milyet vegyek még hozzá.

Kérdések és válaszok: Mancs őrjárat őrtorony
Kiegészítők: Mancs őrjárat őrtorony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Hlídkovací věž. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Labková patrola, hliadkovacia veža.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ