A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Mancs őrjárat Skye figura

Termékkatalógus
Mancs őrjárat Skye figura
Figura - 10 cm magas, 2 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAkn0652b Termékszám:  ASRT778988123539 Gyártó honlapja:

Mancs őrjárat Skye figura

A Mancs őrjárat egy animációs sorozat, amelyben a különleges képességekkel rendelkező mentőkutyák különféle kalandokat élnek át embertársaikkal. A sorozat által ihletetten a gyerekek most saját maguk is sokféle kalandban vehetnek részt, miközben kedvenc mesehőseikkel játszanak. A kutyák csapatban dolgoznak - mindegyikőjüknek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, melyek együtt erősebbé teszik a csapatot, így a játék megtanítja a gyerekeknek az együttműködés, a barátság és a kölcsönös segítségnyújtás fontosságát.

Legfontosabb jellemzők

  • Plüss figura - Skye mentőkutya
  • 10 cm magas
  • 2 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.


 

Paraméterek

Téma
Mancs őrjárat Kész!
Játék kategória
Figurák Kész!

Innen ismerheted

Téma
Mancs őrjárat Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mancs őrjárat Skye figura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Skye. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tlapková patrola Skye. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paw Patrol, Skye Plüsch-Hund der Rettungshund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paw Patrol, Skye Plüsch-Hund der Rettungshund.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ