A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Mancs őrjárat Nagy összecsukható autó

Termékkatalógus
Mancs őrjárat Nagy összecsukható autó
5 6 értékelés
Figura kiegészítő - Mancs őrjárat mentő jármű, elem mellékelve, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAkn0667 Termékszám:  778988113936 Gyártó honlapja:

Mancs őrjárat Nagy összecsukható autó

A Paw Patrol (Mancs őrjárat) egy kutyákról szóló animációs sorozat - egy mentőcsapatról szól, amelyik társával, egy kisfiúval, rengeteg élményre tesz szert a különböző kalandok során. A sorozat ihlette játékkészlet segítségével a gyermekek is megtapasztalhatják a mókát és átélhetik kedvenc kutya hőseikkel az izgalmas kalandokat. Minden kutyának megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyekkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A játék együttműködésre, a barátság fontosságára és a kölcsönös segítségnyújtásra tanítja a gyerekeket. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékkészlet, amelyet a kutyákról szóló animációs sorozat inspirált - Paw Patrol mentőcsapat
  • A gyerekek kedvenc kutya hőseikkel játszhatnak 
  • A csomag tartalmazza Patrollert, a mentési kamiont, amelyben kényelmesen elfér több kutyus kisebb járműve
  • A készletben Ryder is helyet kap, aki a Mancs őrjárat kisfiú társa
  • Három éves kortól ajánlott

A Mancs őrjárat mentési kamionja

A széthajtogatható mentési kamion nélkül nem sokra menne a kis mentőcsapat. De a mi kutya mentőcsapatunk tökéletes járművel rendelkezik, a Patroller kamion a Mancs őrjárat akár három járművét képes szállítani, ha be van csukva, ha szétnyitjuk, akár hat jármű is elfér rajta.

A csomag tartalma

A csomag tartalmazza a nagy szétnyitható Patroller kamiont, amely a Mancs őrjárat több kisebb járművének ad helyet, a kutyusok kisfiú barátját és az ő járművét. A csomag tartalmaz még 3 x LR44 elemet is.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Láttam egy korábbi kérdésben, hogy belinkelték azon járműveket, amelyek illenek a járőrbuszhoz, viszont azok már nem elérhetőek. Érdeklődnék, hogy kapható e Önöknél még olyan alapjármű ami illeszkedik a buszhoz?

Kedves Ügyintéző! A kérdésem az lenne, hogy a Mancs őrjárat szétnyitható kamionnal melyik járgányos figurák kompatibilisek? Mérete szerint melyikek férnek bele?

Kérdések és válaszok: Mancs őrjárat Nagy összecsukható autó
Kiegészítők: Mancs őrjárat Nagy összecsukható autó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Velké rozkládací auto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Labková patrola Veľké rozkladacie auto.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ