AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Matematikai majom

Termékkatalógus
Matematikai majom
Oktató játék - a gyerekek szórakoztató módon gyakorolják a számolást
Kód:  HRAif10113 Termékszám:  8590439046745

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Matematikai majom

Még mindig a hideg futkos a hátadon, amikor valaki rákérdez a nyolcas szorzótáblájára? A gyermekeidnek már nem kell  hasonló élményben részesülniük. Még ha nem is vagy a számok nagy barátja, a Matematikai majom oktató játékkal a matematika téged és a gyerekeidet is érdekelni fog. A Matematikai majom egyszerű, de főleg szórakoztató formája az alapvető matematikai számítások elsajátításának. Játékos formában vezeti be a gyerekeket a matematika világába. A Matematikai Majom oktató játék 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Matematikai majom oktató játék fő jellemzői

  • Szórakoztató és játékos forma a matematika alapjainak elsajátítására
  • Az egyszerű használattal a gyermekek is megbirkóznak
  • Nincs több rémálom a matematika miatt
  • A Matematikai majom bevezeti a gyerekeket a szorzás és az összeadás világába
  • Az oktató játék a Matematikai majomból, az alapokból, a számok készletéből, a majom számára készült kivágásokból és a használati útmutatóból áll
  • A majommal megszereted a matematikát
  • A majom azonnal megmondja a gyerekeknek a matematikai műveletek helyes megoldását
  • A Matematikai majom oktató játék 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Játékos matematika

A majommal való munka nagyon egyszerű. Csak válassz egy alapot szorzással vagy összeadással, és illeszd be azt a háromszöget a majom kezei közötti kivágásba, amelynek olyan a színe, mint a kiválasztott alapnak. Most a gyerekek megpróbálnak kiszámolni egy példát, majd a majommal együtt ellenőrzik az eredményt úgy, hogy a majom lábait azokra a számokra állítják, amelyeket megpróbáltak összeadni, ill. megszorozni, a matematikai majom pedig a mancsai megfogásával megmutatja a helyes eredményt. Gyakorold egyszerűen és szórakoztatóan a számolást a Matematikai majom oktató játékkal!


Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Matematikai majom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Matematická opička. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Matematická opička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mathematischer Affe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mathematischer Affe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ