Shop roku 30 dnů na vrácení

Mattel Barbie - baba és ló

Termékkatalógus
Mattel Barbie - baba és ló
Játékszett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6614 Termékszám:  0887961206784

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - baba és ló

A gyönyörű Barbie baba készen áll, hogy megülje fehér lovát. Kiváló lovaglóruháját szépen kiegészíti a praktikus sisak, mely megvédi a vidéki lovaglása során. A hosszú hajú baba nagy lovaglócsizmával rendelkezik, s mivel térde hajlítható, biztonságosan üli meg a lovat. A babának utazása során sok érdekes kalandban lehet része, melyeket kislányod találhat ki és szőhet tovább. Ez a szép, Barbie babát és egy fehér lovat tartalmazó szett elbűvölő a kislányok számára. Ajándékozd meg kis hercegnőd egy olyan játékkal, amely valódi szórakozást nyújt számára!

A játékszett az alábbiakat tartalmazza:

  • Barbie baba lovaglóruhában
  • sisak
  • hosszú szárú lovaglócsizma 
  • fehér ló
  • kantár és nyereg

Barbie fehér lovon 

A csomag egy divatosan öltözött Barbie babát, kiegészítőket és egy felszerszámozott lovat tartalmaz. A baba támaszték nélkül nem képes megállni, valamint a kiegészítők és a színek különbözőek lehetnek. A babának szép, egyenes, hosszú haja van, amely éppúgy elbűvölheti majd kislányod, mint a ló finom sörénye. Játssz együtt gyermekeddel, és magyarázd el neki, miért szükséges lovaglás közben sisakot viselni, és hogyan lehet gondozni egy lovat. Találjatok ki különböző történeteket együtt, melyeknek köszönhetően gyermekeddel kellemes időt tölthettek közösen!

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - baba és ló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Panenka s koněm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie – Bábika s koňom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Spielset - Puppe mit Pferd. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Spielset - Puppe mit Pferd.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ