Mattel Barbie Ház 2V1

Termékkatalógus
Mattel Barbie Ház 2V1
Baba kiegészítő babaház, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0521 Termékszám:  0887961374971 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie Ház 2V1

A modern, két emeletes Barbie-baba ház tele van meglepetésekkel. A bútorokon kívül még számos kiegészítő, dekoráció és felszerelés teszi kényelmesebbé Barbie életét – egy flakon szappan, fésű, óra, törülköző és takaró. A használati tárgyak tökéletesen illeszkednek a ház különböző szobáiba. A játék végeztével a házikó könnyedén összecsukható, és a praktikus fogantyúnak köszönhetően bárhova könnyedén magunkkal vihetjük.

Legfőbb jellemzők

  • Modern ház tele meglepetésekkel
  • A szobák és a berendezési tárgyak könnyen mozgathatóak és átalakíthatóak
  • Rengeteg bútor, eszköz és tartozék
  • A ház összecsukható, és fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható
  • 3 évnél idősebb gyermekek számára ajánlott

Egy ház – tele meglepetésekkel

A házba egy rózsaszín ajtón keresztül juthatunk be, ami mögött egy takaros konyha vár ránk mosogatóval, tűzhellyel és sütővel. Egy másik szobában kapott helyet a nappali, amit egy mozdulattal étkezővé alakíthatunk, csak hajtsuk le a TV-t, és használjuk asztalként. A színpompás fürdőszobában egy vécé és egy zuhanyzó található. A fehér lépcsőn keresztül juthatunk fel az emeletre, ahol a hálószoba vár ránk. Ha viszont megfordítjuk az ágyat, egy igazi medencét kapunk!

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie Ház 2V1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie Dům 2V1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie House 2V1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 2 Etagen Ferienhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 2 Etagen Ferienhaus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ