AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Mattel Barbie - Játék vývojářka

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Játék vývojářka
Játékbaba Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa9242 Termékszám:  0887961274301 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Játék vývojářka

Fedezze fel az új elektronikus világ a Barbie! Coty baba vált játék vývojářkou. Děti s ní zažijí spoustu zábavy, fantazie a dobrodružství. Mindez lehetővé teszi, hogy még kiegészítőket tartalmazza laptop, tablet és fejhallgató. Ő visel pólót ellátva kényelmes farmer, zöld pulóvert és fehér cipők. Ruházat tökéletesen megragadja a szakmában. Azt az érzést keltik a maximalista, ő tökéletesen illeszkedő szemüveget. Ajánlott kor 3 éves kortól. 

legfontosabb jellemzői

  • Barbie baba
  • játék vývojářka
  • fejleszti fantáziáját
  • Ruházat fogalmaz szakma
  • A csomag tartalmaz egy laptop, tablet és fejhallgató
  • Célja a gyermekek 3 éves kortól

A programozó egy szoknya

Eddig ismeretlen okból, a programozási szakma inkább rendelni a férfiak. Azonban, a Mattel Barbie és ezért formájában szerencsejáték vývojářky megpróbálja visszafordítani ezt a hibát. Show és az egyenlőség a nők megérdemlik. Játék tervező tudja, hogyan kell forgatókönyvet, és dolgozik grafika. Előmozdítása a képzelet lányok és megtanulja őket az új dolgokat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Játék vývojářka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Herní vývojářka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie - Herné vývojářka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ich wäre gern - Spieleentwicklerin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ich wäre gern - Spieleentwicklerin.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ