Shop roku 30 dnů na vrácení

Mattel Barbie - Magic Hair

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Magic Hair
5 1 értékelés
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6726 Termékszám:  0887961234510

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Magic Hair

Szeretne a gyermeke számára egy babát a leghosszabb és legszebb hajjal? Szerezze meg neki ezt a Barbie babát mágikus hajjal! A gyönyörű baba haja több, mint 20 cm hosszú, így a gyermeke érdekes és egyedi frizurákat tud neki készíteni a speciális hajformázó eszköz segítségével. A kis fodrász különböző módokon tudja megváltoztatni a haját, és a szőke babának a haját feldíszítheti rózsaszín és lila csattokkal. Az összes mellékelt kiegészítő a Barbie baba gyönyörű hajához illik, de a kis hercegnője is készíthet saját magának egy frizurát velük. Adja meg a kislányának az esélyt, hogy egy Barbie fodrász lehessen!

A csomag tartalma:

  • Barbie baba, gyönyörű hajjal
  • Hajformázó eszköz
  • Gyöngysor
  • Fésű
  • Fejdísz
  • 3 csatt

A varázslatos Barbie frizurákért

Tapasztalja meg a mesés kalandot ezzel a gyönyörű Barbie babával és a bájos hajával. Készítsen divatos frizurákat a babájának, aki színes gyöngyös ruhába van öltöztetve aszimmetrikus, ezüst szélű szoknyával és elegáns cipővel. A csomag szintén tartalmaz egy speciális hajformázó eszközt, amellyel kicsinosíthatja a babát. A baba nem áll meg a lábán, és a színe és a kiegészítői változhatnak. Játsszon a kis fodrászával és készítsenek rengeteg érdekes frizurát!

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Magic Hair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Kouzelné vlasy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie - Kúzelné vlasy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 4 Königreiche - Zauberhaar Flechtspaß Prinzessin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 4 Königreiche - Zauberhaar Flechtspaß Prinzessin.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ