30 dnů na vrácení Shop roku

Mattel Barbie Varázslatos álomhajó

Termékkatalógus
Mattel Barbie Varázslatos álomhajó
Játékbaba lányoknak, ajánlott életkor: 3 év -
Kód:  HRAif0507 Termékszám:  0887961387407 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie Varázslatos álomhajó

Barbie Chelsea baba és a kutyusa varázslatos útra hívják gyermekét Dreamtopiából induló álomhajójukon. Barbie hajója kiváló lehetőséget nyújt e csodákat rejtő birodalom felfedezésére. Az ágy, amely mágikus hajóvá változik át, rengeteg meglepetést rejteget! Ideális ajándék kis álmodozóknak, akik a varázslatos álomhajó révén biztosan megszeretik az új világok felfedezését.

Fő sajátosságok

  • Barbie babával, kutyusával és a varázslatos hajóval együtt a gyerekek nekivágnak a nagy kalandnak
  • láthatatlan kerekeinek köszönhetően a hajó siklik a talajon
  • gyermekek számára ajánlott 3 éves kortól

Varázslatos kaland

A hajó láthatatlan kerekeinek köszönhetően siklik. Előre haladása során a hajó két oldalán található szárnyak elkezdenek verdesni, a szintén rajta elhelyezett hőlégballon elkezd forogni, s mindezek a rózsaszín felhőkkel, ragyogó színekkel és pillangókkal tarkított égbolttal együttesen lélegzetelállító látványt alkotnak. A játék a Barbie Varázslatos álomhajó-kollekció része.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvnek, és a magyar szabályozás szerinti jogi normáknak. A csomag természetesen tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie Varázslatos álomhajó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Kouzelná loď snů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie Čarovná loď snov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Dreamtopia Chelseas Traumboot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Dreamtopia Chelseas Traumboot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ