Mattel Barbie Lehetnék - vízimentő

Termékkatalógus
Mattel Barbie Lehetnék - vízimentő
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0524e Termékszám:  ASRT0887961368062 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie Lehetnék - vízimentő

Már gyermekkorában mindenki arról álmodozik, milyen hivatást is fog választani felnőttként. Az eredeti Mattel Barbie babák révén a kis hölgyek belekóstolhatnak az általuk megálmodott karrierbe, akár most azonnal! A Barbie - Lehetnék sorozat babái remek szórakozást nyújtanak a legkülönbözőbb játékok során, miközben a gyerekek kipróbálhatják magukat a legnépszerűbb foglalkozásokban. Megismerni különböző hivatásokat, és igazi profivá válni, soha nem volt ennél egyszerűbb.

Fő sajátosságok

  • lehetőség az álomfoglalkozás kipróbálására
  • a sorozat különböző hivatásokat bemutató babákat tartalmaz
  • Minden baba pontosan hivatásának megfelelően öltözött
  • a szőke vízimentő Barbie csíkos, rózsaszínű fürdőruhát és piros rövidnadrágot visel
  • a csomag szintén tartalmaz egy rózsaszínű vízimentő deszkát a bajba jutottak megmentésére

Barbie - Lehetnék sorozat

A babák pontosan hivatásuknak megfelelő öltözetet és külsőt kaptak, valamint mindegyüknél megtalálhatjuk a foglalkozásuk tipikus segédeszközét. Ennek megfelelően a gyönyörű, hosszú szőke hajú vízimentő Barbie tengerparthoz vagy medencéhez alkalmas ruhát visel. Csíkos, rózsaszínű fürdőruhája és piros rövidnadrágja ideális öltözet víz mellé. A csomag tartozéka egy rózsaszínű vízimentő deszka, amely segít Barbie-nak a vízben úszkáló segítségre szorulók megmentésében. A baba 29 cm magas, és 3 éves kortól ajánlott.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie Lehetnék - vízimentő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie první povolání – plavčice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie prvé povolanie – plavkyňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie ersrer Beruf - Rettungsschwimmerin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie ersrer Beruf - Rettungsschwimmerin.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ