Mattel Barbie baba - tündér/sellő/hercegnő

Termékkatalógus
Mattel Barbie baba - tündér/sellő/hercegnő
5 1 értékelés
Játékbaba 3 éves kortól
Kód:  HRAa6635 Termékszám:  0887961207620

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie baba - tündér/sellő/hercegnő

Azoknak a lányoknak, akik szeretik a meséket, most itt az új Barbie 3 az 1-ben, akiből lehet,  hercegnő, tengeri sellő, vagy tündér. A játék szett emellett tartalmaz extrákat is, hogy a Barbie-nak mindene meglegyen, pontosan akkor, amikor szüksége van rá. Bármilyen történetet is talál ki gyermeke, a Barbie mindig igazodik hozzá. Olyan lányoknak, akik szeretik az öltözködést, a babákat és a fésülgetést. A babát 3 egyedi módon lehet felöltöztetni, hogy fejlessze a gyermek képzeletét, sőt, a tudását. Mesélj el egy mesét és szerkesztsd bele a Barbie-t úgy, hogy beleilljen a mesébe!

A csomag tartalma:

  • Barbie baba
  • jelmez hercegnőruha, cipellő és korona
  • sellő farok, ruha
  • tündér jelmez szárnyakkal és csizmával

Mágikus fantáziavilágban

Hogy különböző karaktereket játszhasson el  Barbie a különböző mesékben, erre van a három különböző ruha. A Barbie így válhat egy hercegnővé, tündér, vagy egy sellő. Barbie Tündérmese Barbie babák. Fedezd fel velük a Barbie tündérmesék világát, ahol mindannyian életre kelnek! Tündérek, sellők és hercegnő babák, kedvedre cserélgetheted uszonyukat, ruháikat és szárnyaikat. A hercegnő öltözékei között találsz csillogó ruhaderekat, földig érő szoknyát, elegáns cipőt, hangsúlyos nyakéket és királyi fejdíszt. A tündérek ruhatára karcsú szabású ruhaderékból, fodros szoknyából, virágokkal díszíthető szárnyakból, és tündércipellőből áll. A hableány megjelenését csillogó ruhaderék és színpompás farkuszony teszi tökéletessé.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie baba - tündér/sellő/hercegnő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Víla a pohádkové oblečky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3-in-1 Fantasie Barbie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3-in-1 Fantasie Barbie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ