30 dnů na vrácení Shop roku

Mattel Barbie - Unicorn

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Unicorn
Figura Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa6649 Termékszám:  0887961207668

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Unicorn

Egy kedves darab színes egyszarvú célja a kis hölgyek három év. Hosszú színű sörénye meghívja Önt a fogmosás és fésülködés egy kis fésűvel. Rainbow sörény teheti kislány változóan csatolt fésű gerinc és szerkeszteni két kapoccsal. Dekoratív nyereg egyszarvúak tökéletes illeszkedést és karcsú nyakát díszített nyaklánc. Lányok egyszarvú szórakoztató, akkor kitalálni meséket, hanem a kaland, amelyben részt nem csak a Barbie babák, hanem a barátai. Pořiďte své dívence pohádkového egyszarvú s duhovou hřívou!

A csomag tartalma:

  • egyszarvú
  • ülés
  • nyaklánc
  • klip
  • címer

Unicorn Barbie baba

Elegáns bájos alakja egy egyszarvú lesz egy nagy barátja a kislány. Türelmesen hagyjuk újra és újra fésű hosszú szivárvány sörényét, hogy elmegy a földre. Unicorn lányok díszíteni másképp, és használja a mellékelt csipeszt vagy más dekorációk egyéb Barbie készletek. Az egyszarvú lehet a hős a mese és kaland történetek a kislány lesz kitalálni. Dejte dětem krásnou hračku, která bude rozvíjet jejich fantazii!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Unicorn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Jednorožec. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie - Jednorožec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Einhorn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Einhorn.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ