A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Mattel Monster High - Nagy Gooliope

Termékkatalógus
Mattel Monster High - Nagy Gooliope
Figura Ajánlott kor 6 éves kortól
Kód:  HRAa4563 Termékszám:  0887961089905

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Monster High - Nagy Gooliope Megszűnt

Mattel Monster High - Nagy Gooliope

Minden szerelmeseinek Monster High babák, tart! Bulizni kísérteties szörnyek most hozzá egy új csodálatos monsterka nevében Gooliope Lellington, meg kell, hogy ne csak a elegáns ruhák, hanem egy hatalmas növekedést. Ez olyan nagy, hogy nem fér bele az egész csomagot, és elszakadt. 

Nagy Gooliope történet kezdődik a cirkusz. Valaki hagyta elhagyott a lépcsőn, és ahogy nőtt és nőtt, mint a gyom, felülmúlva az összes többi baba a világon. Mert jön csepp, láthatjuk a bőr parányi harmatcsepp. Gooliope viselése öltözött teljesen eredeti fekete-cser ruha díszített arany mintákat. Az elegáns ruhát, hogy kiegészítse a jól megválasztott kiegészítők formájában nagy piros cipő és gyönyörű arany fejpántot. A lány enyhén hullámos szőke haja rózsaszín gyér újraéleszteni mentén tökéletesen szimmetrikus arc. S panenkou Gooliope budete středem pozornosti, je totiž jediná svého druhu. A baba 43 cm magas, és alkalmas a gyermekek 6 éves korig. 

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Monster High - Nagy Gooliope Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Monster High - Velká Gooliope. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Monster High - Veľká Gooliopa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster High - Great Gooliope. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster High - Great Gooliope.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ