Shop roku 30 dnů na vrácení

Mazzy - tanulj meg kódolni

Termékkatalógus
Mazzy - tanulj meg kódolni
3,6 5 értékelés
Építőjáték - elektronikus, ajánlott 8 éveskortól, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
29 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAbz06932 Termékszám:  8590756037013

Mazzy - tanulj meg kódolni

Hogyha érdekli a gyermekedet a robotika, vagy szeretnéd, hogy már fiatalkorban elsajátítsa a programozás alapjait, akkor ez a Mazzy didaktikai robotika játék tökéletes választás számodra. A Made márka Mazzy robot összeállításához csupán egy csavarhúzóra és a mellékelt használati utasításra van szükséged, így összesen 100 alkotóelemből kétféle robotot építhetsz meg - ez egy robot kerekekkel vagy egy terepjáró lánctalpakkal. Azonban a móka még nem ér véget az összeállítás után! A Mazzy robot akár 240 programozható műveletre is képes, amelyeket a gyerekek beállíthatnak közvetlenül a robot vezérlőpanelén vagy a mobilalkalmazás segítségével. Meghatározhatják a mozgásának irányát, az általa kiadott hangokat, megváltoztathatják az arckifejezését, sőt még versenyeket is rendezhetnek! A Mazzy robottal garantáltan nincs unatkozás. A játékot négy darab AA elem táplálja, amelyet a csomag nem tartalmaz.


A Mazzy didaktikai robotika játék fő jellemzői 

  • A Made márka Zigybots kollekciójába tartozó Mazzy 2 az 1-ben robot kétféle módon állítható össze - robotként (kerekekkel) vagy terepjáróként (lánctalpakkal)
  • Ezzel a didaktikai játékkal a gyerekek megismerik a robotika és a programozás első lépéseit
  • A Mazzy 100 moduláris alkatrészének összeszereléséhez csak egy csavarhúzóra és a mellékelt részletes utasításra van szükséged
  • Az irányítása kétféleképpen lehetséges - a vezérlőpanelen közvetlenül a roboton (csak mozgás) vagy az alkalmazáson keresztül (mozgás, arckifejezések, hangok, zene és versenyek)
  • A Mazzy robot akár 240 műveletre is képes
  • Akadályérzékelő szenzorral is rendelkezik
  • A Mazzy robotjáték 4 db AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz



Élj át remek szórakozást a Mazzy robot összeszerelésével és programozásával!



Építs, programozz és játssz!

A Made márka Zigybot kollekciójába tartozó Mazzy robotnak hála a gyerekek kreatív és szórakoztató módon sajátíthatják el a robotika és a programozás első lépéseit. Neked Csak annyi a dolgod, hogy a kezükbe adsz egy csavarhúzót, hogy a részletes utasítások alapján önállóan építhessék meg a Mazzy robotot. Emellett a Mazzy robot 100 moduláris elemből áll, amelyből két féle változatot alkothatsz meg - egy robotot vagy egy terepjáró járművet.

A Mazzy robot vezérelhető kézzel vagy alkalmazással 

A Zigybot Mazzy robot végrehajtja a gyerekek összes utasítását, a parancsokat kétféle módon adhatják ki neki. Mazzy robot mozgását a játékon található vezérlőpanelről irányíthatják, más programozható funkciókat, mint például az arckifejezés, hangok, zene vagy versenyek pedig beállíthatók a mobilalkalmazáson keresztül. A Mazzy robot összesen 240 műveletre képes és akadályfelismerő érzékelővel is büszkélkedhet. Az alkalmazást az Android vagy iOS operációs rendszerekkel ellátott okostelefonon és tableten használhatod. A Mazzy robot játékot négy darab 1,5 V-os AA elem táplálja, amelyet a csomag nem tartalmaz.



Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
4 db Kész!
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
4 db Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Programozható, Vezérelhető, Edukációs Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Mobillal Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Programozás típusa
A legkisebbeknek Kész!
Speciális funkciók
Fényeffektek, Hangeffektek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

hány méter a hatótáv

Kérdések és válaszok: Mazzy - tanulj meg kódolni
Kiegészítők: Mazzy - tanulj meg kódolni Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mazzy - nauč se kódovat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mazzy – nauč sa kódovať.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ