Akvizice ApF HU Shop roku

Háromrétegű habszivacs 3D puzzle - Szent Péter-bazilika

Termékkatalógus
Háromrétegű habszivacs 3D puzzle - Szent Péter-bazilika
- 144 db-os, Ajánlott korosztály: 5 éves életkortól
Kód:  HRAa6088 Termékszám:  4020972089205

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Háromrétegű habszivacs 3D puzzle - Szent Péter-bazilika Megszűnt

Háromrétegű habszivacs 3D puzzle - Szent Péter-bazilika

Egyedi tervezű három rétegű habszivacsból készült puzzle kiváló minőségű laminált habszibacs papírból, könnyűszerrel ez lesz a gyermeked legújabb kedvenc játéka. De nem csak a gyerekeknek lesz szórakozás, hiszen a felnőtteknek is önfeledt szórakozást biztosít a kirakós megoldása. Fejlesztheted a tudásodat a világ leghíresebb, történelmileg kiemelkedő jelentőségű épülketeiről és helyeiről szerte az egész világon. Egyedülálló lehetőséget kínál, hogy megépítsd otthon a világ egyik legnagyobb templomát, a Szent Péter-bazilikát, amely ezentúl nem csak a távoli Vatikánban lesz megtalálható, hanem az otthonodban is. Nem túlságosan nehéz kirakni a puzzlet, hiszen mindössze 144 darabos. A puzzle bátmikot szabadon szétszedhető és újra összerakható. A puzzlet szétszerelten, sérülésmentesen szállítjuk fóliába csomagolva. Csak vegye ki az egyedi elemeket a dobozból és hajtsa ki a mellékelt használati utasítást. Ez a habszivacs 3D puzzle 5 éves és a feletti gyermekek számára ajánlott és megfelel minden szükséges EU szabványnak. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és a motoros készségeit.

Legfontosabb jellemzők

  • Habszivacs
  • 144 db-os
  • 5 éves gyerekek számára alkalmas
  • Építmény: Szent Péter-bazilika
  • Fejleszti a gyerekek motoros készségeit
  • Nincs szükség ragasztóra
  • Méretek: 72 x 34 x 23 cm
  • Megfelel minden EU-előírások
  • Szórakozás az egész család számára

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Háromrétegű habszivacs 3D puzzle - Szent Péter-bazilika Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Třívrstvé pěnové 3D puzzle - Bazilika svatého Petra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trojvrstvové penové 3D puzzle - Bazilika svätého Petra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schaumkarton 3D-Puzzle - Petersdom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schaumkarton 3D-Puzzle - Petersdom.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ