Megtervezett hab 3D puzzle - Taj Mahal

Termékkatalógus
Megtervezett hab 3D puzzle - Taj Mahal
39 darab, az ajánlott korosztály 5 éves kortól
Kód:  HRAa6086 Termékszám:  4020972089236

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Megtervezett hab 3D puzzle - Taj Mahal Megszűnt

Megtervezett hab 3D puzzle - Taj Mahal

Egyedi három rétegű habszivacs puzzle készült kiváló minőségű laminált papír, hab lesz a kedvenc játék a gyerekek. Ez nem csak a szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek, akkor jön a saját. Javítani kell a tudás történelmi helyek szerte a világon. Van egy egyedülálló lehetőség, hogy építsenek egy otthoni monumentális emlékmű Taj Mahal, melyekhez egyébként a messzi Indiában. Hajtsuk a puzzle nem nehéz, csak akkor kell, hogy összehozza 39 darab. Puzzle amikor jön szét, és összerakás. Puzzle amikor jön szét, és összerakás.Puzzle szállítjuk szétszerelt állapotban formában csomagolják fóliával. Egyedi alkatrészek nyomja össze és helyezze fel a következő mellékelt utasításokat. Toto pěnové 3D puzzle je určeno dětem od 5 let a megfelel minden EU-előírások. Fejleszteni kell a gyermekek fantáziáját, és a finom motoros készségeket.

legfontosabb jellemzői

  • hab
  • 39 db
  • Alkalmas gyerekek 5 éves
  • emlékmű Taj Mahal
  • javítása motoros készségek gyermekek
  • Nincs szükség ragasztó
  • Méretek: 15 x 15 x 7 cm
  • megfelel minden EU-előírások
  • Szórakozás az egész családnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Megtervezett hab 3D puzzle - Taj Mahal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Třívrstvé pěnové 3D puzzle - Taj Mahal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trojvrstvové penové 3D puzzle - Taj Mahal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Engineered Foam 3D-Puzzle - Taj Mahal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Engineered Foam 3D-Puzzle - Taj Mahal.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ