Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mercedes-Benz GLS 63 - fekete

Termékkatalógus
Mercedes-Benz GLS 63 - fekete
4,6 5 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek az akkumulátorra, 2 gyermek számára, összkerékhajtás, kárpitozott ülés, 2 x 12V-os akkumulátor
Kód:  HRAjd0010 Termékszám:  8586019940145

Mercedes-Benz GLS 63 - fekete

Most megvalósulhat minden kisgyerek álma! A fekete fényezésű Mercedes-Benz GLS 63 az igazi autó rendkívül realisztikus, tökéletes miniatűr modellje, élethű funkciókkal és izgalmas tulajdonságokkal. A gyerekek ettől a játéktól azonnal az autók szerelmesei lesznek! A két ülés biztonsági övvel gondoskodik az utazók védelméről. Amint rálépnek a pedálra, az autó - elektromos vezérlésének köszönhetően - zökkenőmentesen és lágyan megindul. A négy motor összekerékhajtású, továbbá a gyerekek a váltást is gyakorolhatják, hiszen az autó három sebességben, és hátramenetben is használható. A szülők távirányítóval vezérelhetik a sebességet. A csendes és nyugodt autózás élményéről a könnyű EVA polimer kerekek gondoskodnak. Az autó izgalmas fény- és hangeffektekkel, továbbá MP3 támogatással, USB csatlakozással és SD kártya foglalattal, háttérvilágítású műszerfallal is rendelkezik.

Mercedes-Benz GLS 63, fekete főbb jellemzői

  • Rendkívül valósághű elektromos autó gyerekeknek
  • Fekete fényezéssel
  • Nyitható ajtók és motorháztető, fényszóró, duda, háttérvilágítású műszerfal
  • Mercedes-Benz GLS 63, amelyet négy 45W-os motor hajt
  • Az autó 3-7 km/órás sebességre képes, 3 sebesség előre és 1 hátramenet
  • Az autó sebessége távirányítóval szabályozható, vagy a vészfék segítségével azonnal megállítható 
  • Könnyű EVA polimer kerekek gondoskodnak a zökkenőmentes és nyugodt autózás élményéről
  • Két kárpitozott ülés és hárompontos biztonsági öv
  • Nagyszerű felszereltség, mint MP3 csatlakozó, SD kártya foglalat, USB csatlakozó
  • A töltéshez szükséges adapter a csomag része
  • Ideális 3-8 éves gyermekek számára

Mercedes-Benz GLS 63 teljes felszereltséggel

Az a tény, hogy ez egy elektromos kisautó gyerekeknek, nem jelenti azt, hogy ne lenne tökéletesen felszerelt. A gyerekek nyithatják az ajtókat, vagy épp bekukkanthatnak a szintén nyitható motorháztető alá is. A fényszórók használhatók, a műszerfal pedig háttérvilágítással rendelkezik, így teljesen élethűnek hat. De ez még nem minden! A Mercedes-Benz GLS 63 zenelejátszóval, hangeffektekkel, és dudával is rendelkezik. Ezen felül pedig MP3 és USB csatlakozóval és SD kártya foglalattal is felszerelt, így a szórakozásnak semmi sem áll útjában.

Töltsd fel és nyomás!

A Mercedes-Benz GLS 63 fekete elektromos autó üzemeltetése és karbantartása rendkívül egyszerű. Csak töltsd fel az autót a használathoz, a karbantartás tekintetében, pedig az időnkénti takarításnál nem kíván többet. A négy darab 12V-os, 45W-os motor a csomagban található adapter segítségével 5-8 óra alatt feltölthető. A 3-7 km/órás maximális sebesség mellett gyermekeid az autót 2-3 órán át használhatják.

Tömeg:
38 kg

Teherbírás:
55 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mercedes-Benz GLS 63 - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz GLS 63 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mercedes-Benz GLS 63 – čierne.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ