Shop roku Akvizice ApF HU

Mercedes-Benz GLS 63 - piros

Termékkatalógus
Mercedes-Benz GLS 63 - piros
5 1 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek az akkumulátorra, 2 gyermek számára, összkerékhajtás, kárpitozott ülés, 2 x 12V-os akkumulátor
Kód:  HRAjd0009 Termékszám:  8586019940138

Mercedes-Benz GLS 63 - piros

Most minden kisfiú álma valóra válhat! A piros Mercedes-Benz GLS 63 az igazi autó tökéletes miniatűr mása valós és nagyszerű jellemzőkkel, amelynek hála a kis autósok úgy élvezhetik az utazást, mint még soha azelőtt. A két biztonsági övvel ellátott ülés már várja a kis utasokat. Nekik csak egyszerűen meg kell nyomniuk a pedált és az autó az elektronikus vezérlésének köszönhetően zökkenőmentesen halad majd. Négy motor gondoskodik a összkerék-meghajtásról, rendelkezésre áll három sebességi fokozat előre és egy hátra. A szülők ellenőrizhetik az autó haladási sebességét a távirányító segítségével. A lágy EVA polimer kerekek gondoskodnak a sima és csendes utazásról. Számíthat a csodálatos hanghatásokra, MP3, USB vagy SD-kártya kapcsolódási lehetőségekre, megvilágított műszerfalra és még sok más funkcióra is.

A piros Mercedes-Benz GLS 63 legfőbb jellemzői

  • Csodálatos elektromos autó gyerekeknek, ami úgy néz ki, mint az igazi
  • Piros színben
  • Nyíló ajtók és motorháztető, világító lámpák, duda, megvilágított műszerfal
  • Mercedes-Benz GLS 63 négy darab 45 W-os motor meghajtással
  • Az autó 3-7 km/h sebességre képes, 3 előre meneti és 1 hátrameneti sebesség
  • Az autó sebessége a távirányítóval vezérelhető vagy teljesen megállítható a vészfékkel
  • Lágy EVA polimer kerekek gondoskodnak a zökkenőmentes és csendes utazásról
  • Két kárpitozott ülés, hárompontos biztonsági öv
  • Nagyszerű felszereltség, mint az MP3 csatlakozó, SD-kártya slot vagy USB csatlakozó
  • Töltés adapterrel, amely a csomag tartalma
  • Ideális gyermekeknek 3-8 éves korig

Teljes felszereltségű Mercedes-Benz GLS 63 

Az, hogy csak egy elektromos autóról van szó, nem jelenti azt, hogy nincs teljesen felszerelve. A gyerekek biztosan nagyon örülnek majd a nyitható motorháztetőnek és ajtóknak, a működő lámpáknak és megvilágított műszerfalnak, ezek mellett a funkciók mellett valóban úgy érezhetik, mintha egy igazi autóban ülnének! De a móka még messze nem ért véget! A Mercedes-Benz GLS 63 számos szórakoztató tulajdonsággal érkezik, a dudának és a zenei hatásoknak köszönhetően, amelyet szabályozható hangerő jellemez. Emellett természetesen nem hiányozhat az autóból az MP3, USB  és SD kártya csatlakozó sem, így semmi sem áll a korlátlan szórakozás útjában!

Töltse fel és indulhat az utazás! 

A piros Mercedes-Benz GLS 63 gyerekeknek készült elektromos autó üzemeltetése és karbantartása nagyon egyszerű. Önnek csak annyi a dolga, hogy szükség szerint feltölti azt, és időről-időre ügyel a tisztaságára is. A négy darab 12V-os, 45 W-os motort kényelmesen újratöltheti a mellékelt adapterrel 5-8 óra alatt. 3-7 km/h-s használati sebességgel így az autó üzemideje körülbelül 2-3 óra.

Tömege:
38 kg

Teherbírás:
55 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mercedes-Benz GLS 63 - piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz GLS 63 červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mercedes-Benz GLS 63 – červené.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ