Shop roku 30 dnů na vrácení

Mercedes-Benz Zetros 24V, piros

Termékkatalógus
Mercedes-Benz Zetros 24V, piros
5 1 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak egyaránt, teherbírása: 58kg, az autó méretei: 136cm×8,6cm×8,2cm, az autó súlya: 30kg, maximális sebessége: 7km/h, vezetési idő egy feltöltéssel: 2óra, a motor teljesítménye: 240W, 2db elemet kell hozzávásárolni, elemtípus: AAA, 3 év éves kortól ajánlott,
Kód:  HRAif12720 Termékszám:  8586019941173

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mercedes-Benz Zetros 24V, piros

A tökéletes terepjáró, amely minden gyermeknek örömet okoz. A Mercedes-Benz Zetros elektromos autóval a gyerkőcöd garantáltan mindig a figyelem középpontjában lesz, bármerre is járjon. Ezt a piros színű szuper autót óriás méretű kerekek, felfüggesztett tengely, hátsó kerék meghajtás és számos más funkció jellemzi. Rendkívül részletes kidolgozású, az eredeti Mercedes-Benz logóval és márkajelzéssel érkezik. Minden egyes eleme prémium minőségű anyagból készült a hosszú élettartam érdekében. A kétszemélyes jármű két extra erős motorját és elektromos fékét egy 24 V kapacitású akkumulátor táplálja. Előremenetben 3 sebesség közül választhatsz. Kapcsold fel a fényszórókat, nyomd meg a dudát és hallgasd a kedvenc zenéidet az USB/SD bemenetek egyikén. A szülők az egyes autókhoz rendelt távirányító segítségével irányíthatják a gyermek közlekedését. Ez a távirányító egy olyan vészfék gombot is kínál, amelynek megnyomásával lehetséges az összes vezetéshez szükséges funkció azonnali kikapcsolása. A Mercedes-Benz Zetros elektromos autó 3-8 éves korig alkalmas a gyermekek számára.

A Mercedes-Benz Zetros elektromos autó fő jellemzői - piros

  • Nagy részletesség, eredeti márkajelzéssel és logóval
  • Nyitható ajtókkal és hátsó platóval
  • Mercedes-Benz Zetros jármű extra erős meghajtással
  • A hátsó kerekeket két 240 W-os motor hajtja
  • A motorok elektromos fékkel rendelkeznek
  • Puha EVA polimer kerekek és felfüggesztett tengelyek a terepen történő használatra
  • 24 V / 5 Ah akkumulátorral üzemel
  • 2,4 GHz-es távirányító vészfékkel
  • A távirányítót a hozzá rendelt autóhoz párosítják
  • Kétszemélyes autó bőr ülésekkel és állítható övekkel
  • Játékautó rángatásmentes indulás funkcióval
  • A Mercedes-Benz Zetros autó három sebességgel rendelkezik
  • Az autó fényszórója világít, dudája működik, és lejátssza a kedvenc zenéidet is az USB / SD kártya bemeneten keresztül

Az új generációs távirányítóval a vezetése mindig biztonságos

A Mercedes-Benz Zetros járműve új generációs 2,4 GHz-es távirányítóval rendelkezik, amellyel kimondottan a hozzá párosított járművet irányíthatod. Ezáltal elkerülhető az interferencia több jármű egy időben történő használata esetén. A távirányító vészfék funkciót kínál a váratlan közlekedési viszonyok esetére, illetve így biztosítja a szülők maximális befolyását a jármű felett. Ez a funkció az összes vezetéshez szükséges beállítást kikapcsolja. Azonban a gomb újbóli megnyomásával az autó ismételten működőképes.

Szinte olyan, mint egy igazi autó

A Mercedes-Benz Zetros elektromos autó hátsó kerekét két 24 V kapacitású motor hajtja, amelyeknek mindegyike 120 W teljesítménnyel bír. A motor elektromos fékkel rendelkezik. A felfüggesztett tengelyeknek köszönhetően az autó gond nélkül megbirkózik a terepen történő használattal is. Tápellátásáról 24 V / 5 Ah kapacitású akkumulátorok gondoskodnak. Valódi másához hasonlóan a Mercedes-Benz Zetros elektromos autó fényszórója világít, dudája funkcionális és még zene lejátszásra is képes. Mivel mindenki szeret zenét hallgatni vezetés közben, ebből az autóból sem hiányozhat az USB és az SD kártya csatlakozó, így még a kicsik is meghallgathatják kedvenc dalaikat az autóban. A jármű műszerfala világít, az ajtajai, hátsó platója és motorháztetője pedig mind nyithatóak.

Rengeteg funkcióval a nagyszerű vezetés élményéért

A Mercedes-Benz Zetros elektromos autó három sebességet kínál előremenetben. Az alacsonyabb sebességbeállításnak köszönhetően a jármű még a kisebb gyermekek számára is alkalmas. Egy másik rendkívül hasznos fejlesztés az autó lassított, rázkódásmentes indulása. Ez azt jelenti, hogy az autó kellemetlen rángatás nélkül, lassan éri el a kiválasztott sebességet. A puha EVA kerekekkel és a megerősített kormánnyal a gyerekek garantáltan ki sem szeretnének majd szállni a Mercedes-Benz Zetros járműből. Az autó két párnázott üléssel várja a gyerekeket. A kicsik biztosan örömmel hívják meg barátaikat a mókás utazásra. Mindkét ülés állítható biztonsági övet kínál.

Működés és töltés

A Mercedes-Benz Zetros üzemideje 2-3 óra, amely nagyban függ a talaj minőségétől és a gyermek testtömegétől. Az akkumulátor feltöltése 5-8 órát vesz igénybe. A töltésen és az alkalmankénti autómosáson kívül a jármű nem igényel egyéb karbantartást.

Tömege:
30 kg

Terhelhetőség:
58 kg

Sebesség:
3 - 7 km / h

Távirányító:
a hozzárendelt autóhoz párosított
vészfékkel
2,4 GHz

Meghajtás:
2 × 12 V / 120 W

Akkumulátor:
autó: 24 V / 5 Ah
távirányító: 2 × AAA (nem tartalmazza)

Töltő:
220 V - 24 V / 1000 mA

Töltési idő:
5 - 8 óra

Üzemidő (a gyermek testtömegétől és a tereptől függ):
2-3 óra

Autó méretei (H × Sz × M):
136 x 86 x 82 cm

Kerék anyaga:
puha EVA

Csomag tartalma:
1 × autó
1 x távirányító
1 × adapter kijelzővel
1 × kézikönyv


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mercedes-Benz Zetros 24V, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz Zetros 24V, červené . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ