Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX

Termékkatalógus
Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX
Fém makett - alsó korhatár: 14 éves
Kód:  HRAif12954 Termékszám:  0032309013238 Gyártó honlapja:
Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX Megszűnt

Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX

Ezúttal valami különlegeset kínálunk a szenvedélyes modellezőknek, azoknak, akik odáig vannak az apró részletekért és előnyben részesítik a maximális precizitást. A Metal Earth fém modelljei mindenkit lenyűgöznek. Ez egy egyedülálló 3D acél készlet, amellyel próbára teheted a türelmedet és a kézügyességedet. Azonban az így létrehozott modell garantáltan megéri az erőfeszítéseket, hiszen valósághű megjelenésének és kifinomult részletességének köszönhetően lélegzetelállítóan mutatós dekorációt kapsz. Az egyes elemek lézervágottak, minden darab tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Nincs szükség ragasztóra a darabok illesztéséhez. A gyönyörű ICONX Big Silver Dragon modell megépítése meglehetősen bonyolult. Az összeállított modell 15,9 × 12,7 × 12,7 cm méretű.

Az ICONX Big Silver Dragon modell legfontosabb jellemzői

  • Csodálatos 3D acél építőkészlet kifinomult részletekkel
  • A Metal Earth modell darabjai lézervágottak
  • A darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • Nincs szükség ragasztóra
  • Az ICONX Big Silver Dragon modell megépítése meglehetősen bonyolult feladat

Hogyan fogj hozzá?

A modell egyes darabjai 11 x 11 cm méretű négyzet alakú acéllemezeken érkeznek. Vágd ki őket egy kis méretű olló segítségével (nem tartozék). A részeket kis kapcsokkal rögzítheted egymáshoz, alapvetően a fülek és a beakasztani való részek egyesítésével. A füleket ehhez hajlítsd meg egy vékony fogó segítségével (nem tartozék). Egyesítsd az összes kapcsot, majd élvezd a munkád gyümölcsét egy igazán valósághű alkotás formájában.

Nemes sárkányok

A sárkányok a mesék és legendák varázslatos teremtményei. A sokfejű, tüzet okádó vagy repülni képes egyedek között különbséget teszünk a jó és a rossz sárkányok között is. Az ezüst színű sárkányokat a jóság és a nemesség megtestesítéseként tartják számon. 

Nehézség:
nagyon bonyolult

Elemek száma:
74 (3 ív)

Méretek összeállítás után:
15,2 x 12,7 x 12,7 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ