A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Mic-o-Mic - Oldalkocsis motorkerékpár

Termékkatalógus
Mic-o-Mic - Oldalkocsis motorkerékpár
Építőjáték – 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9532 Termékszám:  4260126572492

Mic-o-Mic - Oldalkocsis motorkerékpár

A Mic-O-Mic építőjátékok lehetővé teszik a hároméves vagy annál idősebb gyermekeknek, hogy megépítsék saját jármű modelljeiket, többek között ezt a kis oldalkocsis motort. Az egyes részek könnyen összeilleszthetők, így maga az építés rendkívül szórakoztató. Ennek ellenére ez egy remek, kreatív tevékenység, amely fejleszti a képzeletet, a logikus gondolkodást és a finom motorikus készségeket. A tetszetős és érdekes modellel ezután játszani is lehet, de a gyerekszoba dekorálására is kiváló. A modell szett tartós műanyagból készült, teljesen biztonságos, és nem rendelkezik éles, hegyes részekkel. Így a gyerekekre nézve nem veszélyes, éppen ellenkezőleg, és jó adagnyi kreatív szórakozást kínál.

Megjegyzés: Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EP Európai Parlament és Tanács által elfogadott irányelveknek, valamint az összes vonatkozó cseh jogszabálynak. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozat is a rendelkezésre áll.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi építőjáték, amely kreatív és egyben szórakoztató is
  • Az egyes darabok könnyen összeszerelhetők
  • Az elkészült modellekkel játszani is lehet
  • Tartós és biztonságos műanyag
  • Éles részek nélkül

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mic-o-Mic - Oldalkocsis motorkerékpár
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mic-o-Mic - Saidkára motorka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mic-o-Mic – Saidkára motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mic-o-Mic Motorroller mit Seitenwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mic-o-Mic Motorroller mit Seitenwagen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ