Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mic-O-Mic - autómentő kocsi

Termékkatalógus
Mic-O-Mic - autómentő kocsi
Építőjáték - Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa9529 Termékszám:  4260126572454

Mic-O-Mic - autómentő kocsi

A Mic-O-Mic építőjátékok lehetővé teszik a 3 éves és idősebb gyermekek számára, hogy maguk építhessék meg a saját autómodelljüket. A Mic-O-Mic - autómentő kocsi színpompás darabokból áll, amelyeket egyaránt roppant könnyű összeilleszteni és szétszedni, és ezáltal hosszú órákra lekötik a gyerekeket. Az építőjáték fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt, a kritikus gondolkodás képességét és a finommotors készségeket. Miután összeállították, a modell egyaránt használható játékautóként is vagy dekorációnak a gyerek hálószobájában. A készlet tartós műanyagból készült, és a lekerekített éleknek köszönhetően teljesen biztonságos játékélményt valamint nagy adag kreatív szórakozást nyújt.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 /EK és az Európa Tanács 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló határozatának, valamint megfelel minden törvényi előírásnak a Cseh Köztársaság területén. Természetesen a termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal is.
 

Főbb jellemzők

  • Minőségi építőkészlet, amelye egyesítik a kreativitást és szórakozással
  • Könnyű összeállítani és újra darabokra szedni
  • Az összeállított modelleket lehet játékautóként használni
  • Tartós és biztonságos műanyagból készült
  • Lekerekített élek
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mic-O-Mic - autómentő kocsi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mic-o-Mic - Vyprošťovací autojeřáb. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mic-o-Mic – Vyslobodzovací autožeriav. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mic-o-Mic - kleiner Kranwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mic-o-Mic - kleiner Kranwagen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ