Shop roku Akvizice ApF HU

Micro Trading BiOBUDDi - betűk

Termékkatalógus
Micro Trading BiOBUDDi - betűk
Építőjáték - a Learning Letters kiadásból, 36 db-os + játéktábla, szerves anyagból készült
Kód:  HRAif3628 Termékszám:  8716433956624 Gyártó honlapja:

Micro Trading BiOBUDDi - betűk

Szórakoztassa gyermekét ezzel a BiOBUDDi építőjáték készlettel, amivel egyben tanulni is fog. Az igazi szórakozás akkor kezdődik mikor felhelyezheti a kockákra a csomagban lévő matricákat is. Fejleszti a kreativitást és a finom motoros készségeket. Építsen egy nagy szerkezetet, amelyet nem csak összeállítani lesz majd szórakoztató, de később taneszközként szolgál majd. A matricák miatt az építmény teljesen egyedi lesz. A teljes készlet 60 darab, különböző színekből álló téglát tartalmaz. Minden alkotóelem teljes egészében a szerves anyagokból készült. Alkalmas gyermekek számára 18 hónapos kortól.   

Legfontosabb jellemzői

  • Szerves anyagból
  • 36 db-os
  • Játéktábla az építmények alapjához
  • Finommotoros készségek fejlesztése 
  • Egyedi kombinációjú építmények 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18.-ai játékok biztonságáról szóló törvénynek és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen mellékelve van egy megfelelőségi nyilatkozat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Micro Trading BiOBUDDi - betűk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading BiOBUDDi - písmena. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mikro Trading BiOBUDDi – písmena. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikobrand Bausatz BiOBUDDI - Buchstaben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikobrand Bausatz BiOBUDDI - Buchstaben.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ