A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Micro Trading Minnie Autós Cukrászda

Termékkatalógus
Micro Trading Minnie Autós Cukrászda
Játékszett akkumulátor, fény és hang játékfigurák és tartozékok, 25 cm
Kód:  HRAa10147 Termékszám:  8421134181991 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Micro Trading Minnie Autós Cukrászda

A gyönyörű rózsaszín Minnie autós cukrászda egy eredeti játék, amely örömet szerez minden kislánynak. Fények és hanghatások. Számos különböző tartozékot tartalmaz, szék, asztal, csésze, fagylalt és így tovább. Van még egy állítható, mozgatható alak is, maga Minnie. A játék 2db AA 1.5V-os elemmel működik mely a csomagban megtalálható. A játékot gyermekek számára három éves kortól ajánlják.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

Miért szeretik a kislányok ezt a játékot? 

  • cukrászda, gyümölcsös cukrászművészet
  • játékautó hangokat és fények ad ki
  • állítható, mozgatható Minnie.
  • sok extrával

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Micro Trading Minnie Autós Cukrászda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading Minnie auto cukrárna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mikro Trading Minnie auto cukráreň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiel-Set Minnies Kleinhandel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiel-Set Minnies Kleinhandel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ