ApF HU AlzaBoxy Q1

Gyurmák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Modellező gyurma
(138)
Kinetikus homok
(3)
Kiegészítők
(7)
Téma
Élelmiszerek
(11)
Fogorvos
(1)
Állatorvos
(1)
Fodrász
(3)
Ékszerek
(4)
Alsó korhatár
0 éves kortól
15 éves kortól
-

A gyurmák ideális anyagok a gyermekek és felnőttek kreativitásának és finommotoros készségeinek fejlesztésére. Ezek a könnyen formázható anyagok különféle tárgyak és figurák létrehozását teszik lehetővé, serkentik a képzeletet és végtelen lehetőségeket kínálnak a művészi kifejezésre. Számos variáció és kreatív gyurma készlet áll rendelkezésedre. Melyik a legjobb gyurma a gyerekeknek? Olvass tovább, örömmel segítünk a választásban.

Tovább

Gyurmák gyerekeknek és felnőtteknek órákra szóló szórakozást nyújtanak

A gyurma egy puha, könnyen formázható anyag, amelyet elsősorban a gyermekek kreativitására terveztek, de tizenévesek és felnőttek számára is használható művészeti és oktatási tevékenységekben. Ez az anyag ösztönözi a finommotoros készségek, a kreativitás és a képzelőerő fejlődését. A gyurma sokféle dolog létrehozását teszi lehetővé, az egyszerű formáktól az összetett modellekig. A színek széles skálájának és a színek keverésének lehetőségének köszönhetően végtelen lehetőségeket kínál a művészi kifejezésre.

  • A gyurmák nagyszerű eszközök az önkifejezéshez.
  • A gyurmázás olyan tevékenység, amely már a legkisebbek számára is alkalmas 1 éves kortól.
  • A gyurmák minden korosztály számára szórakoztatóak.
  • A gyurmázás remek szórakozás és kikapcsolódás.

i

Modelin vagy gyurma?

Mi a különbség a modelin és a gyurma között? Alapvetően semmi. A gyurma egy konkrét márkanév, a modelin pedig a gyurma általános megnevezése. Tulajdonságai, keménysége és összetétele típusától és gyártójától függően változhat. Mindkét elnevezés erre a szórakoztató, lágy anyagra kialakult és humanizálódott, és hasonló gyakorisággal használják. Ennek a szórakoztató puha anyagnak mindkét neve ismertté és népszerűvé vált, és hasonló gyakorisággal használják.

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a gyurmák? Ez mindig az adott típustól függ

A gyurmák típustól függően különböző tulajdonságokat kínálnak. Általában a klasszikus gyurma puha, könnyen formázható, nem szennyeződik, nem színezi el a kezet és nem keményedik meg. Egyes típusok különleges tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, például világítanak a sötétben, illatanyagot tartalmaznak, csillognak, és egyes gyurmafajták még pattoghatnak is. Sok gyurma készlet tematikus, a népszerű választások között szerepelnek állatok, ékszerek vagy különböző foglalkozások. Ez a cucc sok színben kapható a még nagyobb szórakozás érdekében.

Milyen a modellező gyurma összetétele? A kicsiknek szánt gyurmák biztonsága elsődleges

A gyermekeknek szánt gyurmák különböző összetevőkkel rendelkezhetnek, amelyeket gyakran az egyes gyártók szabadalmaztatnak. Ezek az összetevők között lehet gipsz, vazelin, lanolin és különböző színezékek. A legkisebbeknek szánt gyurmák általában víz, liszt, só és természetes színezékek keverékét tartalmazzák. Bár a pontos összetétel márkánként változhat, az ajánlott életkor megadásával a gyártó vállalja, hogy a gyurmák nem károsak az adott korosztály számára.

  • Az 1 éves kortól ajánlott gyurma könnyen formázható, nem ragad és nem hagy nyomokat. Ezek a készletek általában egyszerű feladatokat is kínálnak a gyermekek számára, amelyeket a gyurmázás segítségével végezhetnek el. Bár a gyurma nem mérgező, mindig gondosan figyeld gyermekedet játék közben, nehogy lenyelje vagy belélegezze.
  • A gyurma készlet 2 éves kortól ideális a kisgyermekek motoros készségeinek edzésére. A csomagban általában többféle színt találsz, hogy gyermeked megtanulja felismerni, és néhány gyurma készlet egyszerű formázó segédeszközöket is tartalmaz a még nagyobb szórakozás érdekében.
  • A gyurma készlet óvodásoknak általában többféle színű gyurmát, valamint kreatív segédeszközöket tartalmaz, amelyek gyakran tematikus.

A gyurma anyagösszetétele gyártótól függően változik. Míg a gyermekeknek szánt gyurma puha és könnyen formázható, addig az idősebbek számára a gyurma tömörebb, keményebb, hogy jobban megtartsa a formáját, vagy hogy sütőben is süthető legyen.

A Play-Doh gyurmák szórakoztató alkotást kínálnak kreatív készletekben

A Play–Doh nem színezi el a kezeket, nem szárad ki és nem hagy koszt maga után. Műanyag pohárban tárolva nem mérgező, nem irritál és nem okoz allergiás reakciót. A Play-Doh gyurma számos tematikus és kreatív készletben kapható. A fogorvos vagy a pék gyurma készlet segítségével például játékos módon ismerkedhetnek meg a gyerekek a különböző szakmákkal, míg a szórakoztató főzőkészletek a konyhában zajló dolgokkal ismertetik meg a gyerekeket. A színek nem keverednek egymással, így könnyen visszatehetők a poharakba.

i

Gyurmázás a mesék körében

A meséket kedvelő gyerekek számára ott van a Mancs őrjárat vagy a Peppa malac. Ezek a népszerű gyerekmeséket feldolgozó készletek lehetőséget nyújtanak a kicsiknek, hogy kedvenc karaktereiken keresztül megalkossák saját történetüket.

Nyomás alatt érzed magad? Az intelligens gyurmák javítanak a hangulatodon

Az intelligens gyurma segít a stressz vagy a feszültség oldásában. Szabadon formázható és alakítható, pattog, mint egy labda, és szakad, mint a papír, nyújtható, mint a rágógumi, vagy egyszerűen csak összetörhető, mint egy pohár. Vannak olyan intelligens gyurmafajták is, amelyek színt váltanak vagy világítanak a sötétben. Az intelligens gyurmák szilikonalapúak, így sosem száradnak ki, és nem ragadnak, mint a hagyományos gyurmák.


Fogorvos témájú gyurmák
Play-Doh Drill 'n' fill

intelligens gyurmák
Intelligens gyurma

3D gyurmák
3D gyurma

A Hey Clay gyurmák kis modellezőkké teszik a gyerekeidet

A Hey Clay gyurmák lehetőséget nyújtanak arra, hogy igazán varázslatos dolgokat alkossanak. A gyermekeidnek lehetőségük lesz mindenféle állatot, autót vagy szörnyet alkotni ebből a gyurmából. A gyerekek inspirálódhatnak a készletből, vagy használhatják a saját fantáziájukat. Ezek a gyurmák általában 3 éves kortól ajánlottak, de néhányat a téma nehézségétől függően idősebb gyermekek számára is ajánlanak.

A gyurmák készítése otthoni körülmények között is lehetséges. Az alap a só, liszt, olaj, víz és ételfesték. Bár ez az anyag nem rendelkezik a közönséges gyurma tulajdonságaival, a gyerekek is élvezni fogják az elkészítését.

Kinetikus homok - egy kicsit más, mint a gyurma

A kinetikus homok nem egy klasszikus gyurma, de mégis nagyon könnyű vele alkotni. Környezetbarát, nem ragad, nem mérgező és olyan érzés, mintha folyékony lenne. Adj lehetőséget a kicsiknek, hogy a tél közepén is játszhassanak a homokozóban. A kinetikus homokból várakat építhetnek, vagy használhatják az előre elkészített készleteket. Mindent aztán nagyon könnyen el lehet takarítani vagy vízzel kimosni.

Szeretsz tartós dolgokat létrehozni? Akkor a Fimo gyurma tökéletes lesz a számodra

A FIMO gyurma nagyon népszerű a tapasztaltabbak körében, és gyakran használják ékszerek vagy díszek készítéséhez. Az alkotást a sütőben ki lehet sütni. A sütés által megszerzett tartósságának köszönhetően tovább lehet megmunkálni (csiszolni, festeni, polírozni, lakkozni). A Fimo sokféle színben kapható, amelyek különböző árnyalatokban keverhetők. A klasszikus fehér szín azonban teret enged a termék későbbi színezésére.

  • A Professional gyurmák masszája a gyurma lágyabb változatát kínálják, amely könnyebben modellezhető. Komolyabb termékekhez alkalmas, és 15 éves kortól használható.
  • A puha Fimo gyurmák könnyedén kezelhetők, és gyakran fehér színben is kaphatók az egyszerű későbbi feldolgozás érdekében. 12 éves kortól ajánlottak.
  • A Fimo Effect gyurmák speciális keverékeket tartalmaznak, amelyek égetéskor különböző hatásokat eredményeznek, például világítanak a sötétben.

i

Milyen kiszerelésben kaphatóak a gyurmák? A gyurma készlet gyakran tartalmaz gyurmát és kiegészítőket is

A gyurma különböző méretű csomagokban kapható. Míg a kinetikus homok 1400 g-os kiszerelésben kapható, addig egy kis csomag modellezőgyurma csak körülbelül 40 g-ot nyom. Attól is függ, hogy csak a gyurma vagy egy teljes készletet veszel-e a kiegészítőkkel együtt, amelyek általában különböző formázók, kivágók, hengerek vagy simítók formájában érkeznek.

Eleged van a hagyományos gyurmák használatából? Próbáld ki a 3D gyurmák

A 3D tollak és tervező készlet nem tartalmaz hagyományos gyurmákat. Inkább egyfajta 3D-s építőkészletről van szó, amelyben a gyerekek az egyes anyagdarabokat egy adott formává rakják össze. Ezek a készletek akár 1000 darab kész gyurmát is tartalmaznak, így valóban nagyszerű lehetőségük van arra, hogy kifejezzék kreativitásukat és érdekes alkotásokat hozzanak létre. Emellett a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikus készségeiket és a térbeli képzelő erejüket. A gyerekek 4 éves kortól szeretni fogják ezt az anyagot.

Szeretnél sok szórakozást kevés pénzért? Az olcsó gyurmák oldal pont megfelelő lesz számodra.

Hogyan tárolandók a gyurmák helyesen?

Bár a modern gyurmák nem száradnak ki annyira, fontos, hogy minden használat után gondosan tárold. Tárold légmentesen záródó edényekben, például cipzárral záródó műanyag zacskókban vagy újra zárható műanyag edényekben. Ez segít megőrizni a gyurmák nedvességét, és megakadályozza a kiszáradást. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől és hőforrástól távol tárold.

i

Kíváncsi vagy, hogy melyik a legjobb gyurma? A gyurmák vélemények és tesztek alapján megtudhatod, hogy melyik gyurma az ideális számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Play-Doh Nagy Csomag 20db Szállításra kész > 10 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
7 390 Ft

2.
FIMO Soft, 454g - fehér Szállításra kész > 5 db
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 454 g, 1 darabos csomag
több darab vásárlása esetén 4 530 Ft-tól

3.
Play-Doh 8 tégely neon szín Szállításra kész > 10 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól, 8 darabos csomag
3 190 Ft

Még több
153 termék
5,0 30×
Play-Doh Nagy Csomag 20db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11626
5,0
FIMO Soft, 454g - fehér
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 454 g, 1 darabos csomag
4 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20966
4,9 12×
Play-Doh grillező
Gyurma - téma élelmiszerek, piros színben, ajánlott 3 éves kortól, 1 darabos csomag
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15904
4,9
Play-Doh Béka szett a legkisebbeknek
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol, mosható, visszazárható csomagolás, nem ragad, nem toxikus és hipoallergén, téma állatok, formázó és forma a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 113 g- 1 db a csomagban
Szuper ár
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06624
4,2 24×
Play-Doh őrült fodrászat
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, téma fodrász, formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15902
5,0 11×
Play-Doh Tésztakészítő
Gyurma - téma élelmiszerek, fonott kalács a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 280 g
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22610
5,0
Play-Doh Kis szakács Készlet a legkisebbeknek
Gyurma - visszazárható csomagolás és nem ragad, téma élelmiszerek, fonott kalács, forma, tábla, prés és vágó a csomag része, fehér, piros, narancssárga, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól, tömege 255 g
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2218
4,7 30×
Play-Doh Drill 'n' fill
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma fogorvos, formázó a csomag része, fehér, piros, ezüst, zöld és arany színben, ajánlott 3 éves kortól, 6 darabos csomag
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15901
4,8 11×
Play-Doh Kávézó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, fonott kalács és formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36110
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours - Gyurma
Típusok
4,9 14×
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér, fekete, piros, lila, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, világosszürke, türkizkék, zöld és sárga színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 25 g, 12 darabos csomag
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14140
4,7 10×
Intelligens gyurma - Folyékony gyémánt, átlátszó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem szárad ki és interaktív átlátszó, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI008
4,9
Play-Doh Peppa malac
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma állatok, henger és formázó a csomag része, fehér, fekete, piros, barna, narancssárga, rózsaszín, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15900
4,7
FIMO 8101 air basic 1000 g fehér
Gyurma - puha, könnyen formázható és mosható, fehér színben, tömege 1000 g, 1 darabos csomag
2 660 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20923
5,0
Hey Clay Poop Ooops
Gyurma - puha és könnyen formázható, formázó a csomag része, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, szürke, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól
7 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06240
Play-Doh 8 tégely neon szín
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól, 8 darabos csomag
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11639b
4,3
Centropen 9560 Gyurma, 10 db
Gyurma - könnyen formázható és nem ragad, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 200 g, 12 darabos csomag
790 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CEN103
Play-Doh Szivárvány színei, 8 tégely
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól, 8 darabos csomag
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11639a
KORES gyurma, 10 x 20g - Gyurma
Típusok
4,6
KORES gyurma, 10 x 20g
Gyurma - nem zsíros, iskolásoknak és óvodásoknak, 10 szín, 20 g-os kiszerelésben - Ár több darab vásárlása esetén 78,80 Ft/db
790 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS143a
KORES Pastel Gyurma 10× 20 g - Gyurma
Típusok
4,6
KORES Pastel Gyurma 10× 20 g
Gyurma - könnyen formázható, nem színez, mosható és nem toxikus, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, tömege 200 g, 10 darabos csomag
990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS181a
5,0
Hey Clay Szörnyek
Gyurma - téma űrlények, ajánlott 5 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5836
Intelligens gyurma - Blue Sky - Gyurma Típusok
3,5
Intelligens gyurma - Blue Sky
Gyurma - puha, világító, pattogó, hőérzékeny, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, kék színben, tömege 80 g
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02563
4,5
Play-Doh Csokigyár
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma élelmiszerek, formázó a csomag része, piros, barna, kék és zöld színben, ajánlott 3 éves kortól
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02698
4,9
Fimo Professional 8041 - fehér
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, világosszürke színben, ajánlott 15 éves kortól, tömege 454 g, 1 darabos csomag
4 980 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14126
5,0
Hey Clay egzotikus állatok
Gyurma - téma állatok, ajánlott 5 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5835

Gyurmák

játékLépj be a végtelen szórakozás világába a Play-Doh gyurmakészlet segítségével Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és...

Gyurmák

A Gyurmák kategóriában összesen 153 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyurmák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyurmák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyurmák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyurmák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ