Modellvasút készlet

Termékkatalógus
Modellvasút készlet
Játékszett - méretei: 35 x 26 cm, ajánlott: 3 éves kortól
Kód:  HRAa4614 Termékszám:  8590756807296 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Modellvasút készlet

 

Minden kis mozdonyvezetőnek, aki elmúlt három éves, ki kell próbálnia ezt a remek modellvasút szettet. A csomag modern, nagy sebességű vonatok mintájára készült modellvasutakat tartalmaz, síneket és növényeket is, összesen 31 elemből áll. A modellvasút szettet elem működteti, így zsinórok nélkül élvezheti a vezetést. Sőt, az azonos márkájú szettekkel még kombinálhatja is ezt a csomagot! Akár bővítheti meglévő készletét, vagy újakat hozhat létre, és fokozatosan vásárolhat mellé további alkatrészeket.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács, A játékok biztonságáról szóló 2009 június 18-i, 2009/48/EK irányelvnek és minden a Cseh jogszabályban előírt biztonsági előírásnak. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Modellvasút készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vlak s příslušenstvím. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vlak s príslušenstvom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zug Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zug Zubehör.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ