Akvizice ApF HU Shop roku

A kis vakond és barátai - Mole álló

Termékkatalógus
A kis vakond és barátai - Mole álló
4,9 10 értékelés
Plüss -Ajánlott 18 hónapos kortól
Kód:  HRA416 Termékszám:  8590121479042 Gyártó honlapja:
A kis vakond és barátai - Mole álló Megszűnt

A kis vakond és barátai - Mole álló

A kis vakond és barátai - Mole - a vakond  nagyon szép és népszerű játék, amely megeleveníti a kis hőst a gyerek mesékből. A kis vakond ismeri a gyerekeket, és ki ne akarna egy ilyen barátot birtokolni az otthonában? A kis vakond vidám játék (20 cm magas), akivel a gyermek sok csodálatos kalandot tapasztalhat meg. Meg lehet ölelni a selymes kis figurát az ágyban lefekvés előtt. Ez a játék alkalmas még a legkisebbek részére is, és nemcsal egy szép és kedves kiegészítője lehet a szobának, de a babakocsi dísze is lehet.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EC június 18-i, a játékok biztonságáról hozott normáinak, valamint a cseh szabályozásnak. Természetesen rendelkezik CE minőségi tanúsítvánnyal.

Paraméterek

Téma
Kisvakond Kész!
Játék kategória
Plüssök Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Plüssök Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A kis vakond és barátai - Mole álló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krteček a jeho kamarádi - Krteček stojící. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Krtko a jeho kamaráti – Krtko stojaci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maulwurf und seine Freunde - Maulwurf stehend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maulwurf und seine Freunde - Maulwurf stehend.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ