A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Kisvakond Plüss figura sapkával és karabinerrel

Termékkatalógus
Kisvakond Plüss figura sapkával és karabinerrel
5 2 értékelés
Plüss - vakond, magassága 10 cm, ajánlott 1 éves kortól, Kisvakond tematika
3 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRA3028 Termékszám:  8590121359023
Kisvakond Plüss figura sapkával és karabinerrel 3 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Kisvakond Plüss figura sapkával és karabinerrel

A Kisvakond Zdenek Miler legendás képregény és később rajzfilmkaraktere, akit minden gyerek pillanatok alatt megszeret! A Kisvakond plüss figura azonnal vonzza a gyermekeket, akár már a legfiatalabb kortól. Ideális méretőnek köszönhetően gyermekének bárhol és bármikor magánál tarthatja és játszhat, alhat vele.  A karabinerrel pedig övre vagy táskára is akarszthatja, hogy mindig vele legyen.

Főbb jellemzők

  • Elősegíti az érzelmi és motoros készségeket akár már 3 éves kortól
  • Fejleszti a gyermekek kíváncsiságát és a képzelet
  • Segít a színlátás kialakulásában
  • Ajánlott gyermekeknek akár 3 éves kortól fogva
  • Az egészségre nem káros, így a gyermekek nyugodtan nyalogathatják és harapdálhatják
  • Magassága révén, így bárhova magával viheti a kicsi, babakocsiba vagy az akár az ágyba is, illetve a karabinerrel övre vagy táskára is akaszthatja

Kisvakond sapkával és karabinerrel

A plüss kisvakond hű másolata a legendás karakternek, amely világszerte híressé vált, mint a "második cseh" az űrben, és egész generációk kedvelik. Nem csoda, hiszen ez a huncut nyughatatlan kisállat örömet és jó hangulatot áraszt egész lényéből! A mi plüssünk kiváló minőségű és lágy anyagból készült, szálakat nem ereszt és számos mosás után is úgy néz ki, mintha új lenne. Köszönhetően méretének fejleszti a gyermekek érzését és érintését születésüktől kezdve és a kifejező piros színű sapka formálja színérzékelésüket. A játék precíz gyártás, eredménye, nincsenek apró vagy éles részek rajta és tanúsítvánnyal is rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy gyermeke megsérül, miközben öleli, nyalja vagy harapja, esetleg valamit belélegzik a játékból. Szóval, most már tudja, hogy mivel szerez örömet gyermeknek és felnőttnek?

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai Parlament és Tanács minden jogi normájának cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Alsó korhatár
1 éves kortól Kész!
Játék magassága
10 cm Kész!
Méret
Kisméretű Kész!
Típus
Hagyományos Kész!
Téma
Kisvakond Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

Méret

Méret
Kisméretű Kész!

Típus

Típus
Hagyományos Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Plüssök Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kisvakond Plüss figura sapkával és karabinerrel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krteček s kšiltovkou a karabinkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Krtko so šiltovkou a karabínkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Der kleine Maulwurf mit einer Schildmütze und einem Karabinerhaken. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Der kleine Maulwurf mit einer Schildmütze und einem Karabinerhaken.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ