AP+ nový vizuál Shop roku

Műanyag vár készlet gyermek

Termékkatalógus
Műanyag vár készlet gyermek
Játékszett - Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa7856 Termékszám:  5907442110739

Műanyag vár készlet gyermek

Ha úgy dönt, hogy mosolyt csalna a gyermeke arcára, akkor válassza a műanyag vár gyermek játékkészletet. A harcos lovagokkal teli vár kiváló szórakozást kínál minden 3 évesnél idősebb gyermek számára.

Kiváló minőségű műanyag kialakításának köszönhetően a játék könnyedén ellenáll még a nem túl nyugodt gyermeki játék során fellépő használatnak is. A  vár mellett például talál egy csoport lovagot, létrákat és zászlókat, amik tökéletesen kiegészítik a készletet. Egy csapóajtóval is rendelkezik, amely könnyen nyitható.

A játék első pillantásra magára vonzza a figyelmet a megjelenésével, ami a színes elemeknek köszönhető, így tökéletesen illeszkedik bármilyen gyerekszobába. Kiváló ajándék minden gyermek számára, és nem kétséges, hogy hosszú órákon át nagyszerű szórakozást nyújthat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kérem tájékoztassanak a játékvár méretéről. Köszönettel.

Kérdések és válaszok: Műanyag vár készlet gyermek
Kiegészítők: Műanyag vár készlet gyermek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plastový hrad set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plastový hrad set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kunststoff-Burg Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kunststoff-Burg Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ