A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Smoby Cotoons hangszer szett

Termékkatalógus
Smoby Cotoons hangszer szett
Zenélő játék - 5 darabos, ajánlott életkor: 1 év
Kód:  ZG417 Termékszám:  3032162113288

Smoby Cotoons hangszer szett

Hagyd, hogy a gyermeked szabadjára engedje zenei fantáziáját és fejlessze zenei készségeit ezzel a Cotoons játék hangszerkészlettel, amelyet a legfiatalabbaknak készítettek. A gyermek meg fogja ismerni az alapvető hangszerek hangját, és megtanul különbséget tenni közöttük. Szükség lehet arra is, hogy te játssz neki a nyeles kasztanyettával, csörgővel, vagy mini harmonikával.  Röviden, sok szórakozással sokat tanulhat. A készlet tartalmaz 5 db mini hangszert. A termék alkalmas gyermekek számára, 1 éves életkortól. 

További információk:

Anyaga:
Műanyag

Darabok száma a készletben:
5

Ajánlott életkor:
1 év


A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról  szóló rendeletének, és minden helyi szabályozásnak is. Természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smoby Cotoons hangszer szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hudebni set Cotoons . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hudobná súprava Cotoons. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Musik-Set Cotoons. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Musik-Set Cotoons.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ