A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel

Termékkatalógus
My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel
Játékbaba - 1 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif3549 Termékszám:  4001167700341 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel Megszűnt

My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel

My First Baby Annabell kisöccse megérkezett a családba. Puha testének és speciális kialakításának köszönhetően már egyéves gyermekek is gondoskodhatnak róla. Két kék szemének pillantása mindenkit levesz a lábáról. A baba fejleszti a gyerekek képzelőerőerejét és felelősségtudatát. 

My First Baby Annabell fő jellemzői

  • Az eredeti baba kisfiú változata
  • Teste puha anyagból készült
  • Fejleszti a képzelőerőt és a felelősségtudatot
  • Kék ruhát visel, valamint tartozik hozzá egy fehér cumisüveg is
  • 1 éves kortól ajánlott

Baby Annabell kisfiú kék ruhában

Ez a Baby Annabell kisfiú csodaszép kék báránymintás ruhát visel . A sapka pedig arról gondoskodik , hogy ne fázzon meg. A lábrész különleges csatja megkönnyíti az öltöztetést még a legkisebbek számára is. A kis "anyák" a kedvenc fehér üvegéből itathatják a babát.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009 június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvének és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My First Baby Annabell Bratříček se zavíracíma očima. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My First Baby Annabells Bruder mit zufallenden Augen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My First Baby Annabells Bruder mit zufallenden Augen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ