A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

My Little Pony - Express vonat

Termékkatalógus
My Little Pony - Express vonat
5 1 értékelés
Játékszett Ajánlott kor: 3 éves kortól
Kód:  HRAa8704 Termékszám:  5010994951849 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony - Express vonat

Az Én Kicsi Pónim szerelmeseinek örömére most minden kis hercegnő eljuthat a pónik varázslatos világába. Állítsd fel és találj ki vele újabb kalandokat, ami mindig jó móka. A csomag az aranyos figurát és a játék kiegészítőket is tartalmazza. Ezzel a játékkal könnyű lesz felfedezni a pónik vidám világát, és egy olyan világban, mint Equestria tapasztalatot is szerezhetsz a pónik mndennapi életéről és mindenféle kalandokba keveredhetsz. A csomag tartalmaz egy 7,5 cm magas figurát, Twilight Sparkle-t és 10 egyéb kiegészítőt, valamint a vonatot. A vonat tartalmaz egy mozdonyt, és egy vasúti kocsit. A gyermek ki tudja nyitni és át is tudja alakítani egy étkezőkocsival, és hozzákapcsolhat egy tehervagont is, amelyre az utasok feltehetik a poggyászt, vagy a jegyeket. Ellenőrizd a kódot a pónidhoz és töltsd le a még több szórakozásért a My Little Pony Friendship Celebration alkalmazást. 

legfontosabb jellemzői

  • Játék szett: vonat, póni és tartozékok
  • kiváló minőségű műanyagból
  • Sok szórakoztató játék opcióval
  • Ideális ajándék minden My Little Pony rajongónak
  • Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól

 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

Paraméterek

Játék magassága
7,5 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
7,5 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony - Express vonat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony - Vlak Express. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony - Vlak Express. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony - Express Train. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony - Express Train.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ