My Little Pony figurák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
3 éves kortól
5 éves kortól
-
Játék magassága
2,5 cm
30 cm
-
Típus
Akció
(1)
Játék szett
(14)
Tulajdonságok
Mozgó fejjel
(5)
Mozgó végtagokkal
(6)
Nem mozgó
(5)
Világító
(1)
Hanggal
(4)
Figurák száma
1 db
9 db
-
Szűrés

A My Little Pony figura, a gyerekek népszerű játéka egy változatos, színekkel, varázslattal és barátsággal teli világba kalauzolja el őket. A figurák és kiegészítők gazdag választékával minden egyes My Little Pony figura lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy elmerüljenek a fantázia világában. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan érdemes Én kicsi pónim figura típust választani.

Tovább

Milyen My Little Pony figurák léteznek?

Az Én kicsi pónim figurák tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a fantáziával, varázslattal és kalandokkal teli történeteket. Ezek a játékok 3 éves kortól ajánlottak, de bájuk és színességük az idősebb gyermekek és gyűjtők számára is vonzó. A My Little Pony figurák előnye, hogy elősegítik a kreativitást és a képzelőerőt, fejlesztik a szociális és érzelmi készségeket, valamint erősítik az empátia és a barátság képességét.

Hogyan választhatók ki a My Little Pony figurák?

A My Little Pony figurák kiválasztásakor fontos figyelembe venni a gyermek életkorát és érdeklődési körét. A fiatalabb gyermekek számára az egyszerűbb, kevesebb mozgó alkatrésszel rendelkező figurák előnyösebbek, hogy biztonságosabbak és könnyebben kezelhetőek legyenek. Az idősebb gyermekek számára vonzóak lehetnek a részletesebb Én kicsi pónim figurák, amelyek jellegzetes vonásokkal rendelkeznek, és amelyek tükrözhetik az egyes karakterek személyiségét. Az anyagok minősége szintén fontos tényező, hogy a figurák ellenálljanak a gyakori játéknak, és hosszú idő után is szépek maradjanak.

My Little Pony figurák és kiegészítők

Az Én kicsi pónim figurák remek kiegészítőkkel kaphatók. A figurák a népszerű My Little Pony világának főszereplőit ábrázolják, akiket a gyerekek egyedi tulajdonságaik és dizájnjuk miatt imádnak. Ösztönzik a gyermekek képzelőerejét, és lehetővé teszik, hogy a gyermekek megalkossák saját történeteiket és kalandjaikat. A kiegészítő elemek különböző tartozékok, például házak, kocsik, divatos kiegészítők és még sok más is lehetnek, amelyek bővítik a játékot és növelik az interaktivitást.

  • My Little Pony figura - Celestia: Celestia hercegnő királyi eleganciájával és bölcsességével olyan figura, aki vezető és inspiráló alakot testesít meg.
  • My Little Pony figura - Izzy: az egyik új karakter a My Little Pony: The New Generation filmből. Kitűnik egyedi dizájnjával és vidám természetével.
  • My Little Pony figura - Luna: Luna hercegnő népszerű választás a rajongók körében, akik csodálják az Equestria világában betöltött szerepét.
  • My Little Pony figura - Sunny: fényt és optimizmust hoz a My Little Pony figura gyűjteménybe, és a rajongók új generációját szólítja meg.

My Little Pony figura - Izzy
Izzy

My Little Pony figura - Pipp
Pipp

My Little Pony figura - Sunny
Sunny

Az Én kicsi pónim figurák és további tárgyak kombinációja korlátlan lehetőséget biztosít a gyermekeknek a kreatív játékra, a szociális készségek fejlesztésére és saját ötleteik kifejezésére.

Mekkorák az Én kicsi pónim figurák?

Az egyes Én kicsi pónim figura típusok magassága jellemzően 2,5 cm-től 56 cm-ig terjed, így a különböző korosztályok és játéktípusok számára széles választékot kínálnak. A kisebb figurák kiválóan alkalmasak a finommotoros és részletgazdag játékra, míg a nagyobb modellek vizuális és tapintási élményt nyújtanak. Ezek a nagyobb figurák gyakran népszerűek a fiatalabb gyermekek körében, akik a könnyen kezelhető játékokat részesítik előnyben.

i

Inspirálódj - My Little Pony: Friendship is Magic

A My Little Pony: Friendship is Magic egy népszerű animációs sorozat, amely Equestria varázslatos világába kalauzolja a nézőket. Itt az olyan pónik, mint Twilight Sparkle és barátai felejthetetlen kalandokat élnek át, és megmutatják a barátság erejét.

My Little Pony figurák lakókocsival

Az Én kicsi pónim figura számos tartozékkal rendelkezhet.

Milyen más My Little Pony játékok és kiegészítők kaphatók még?

Az aranyos pónik nem csak figurák, hanem egyéb My Little Pony játékok, kiegészítők és dekorációk formájában is kaphatók. Ideálisak mindenkinek, aki szereti őket. Az Én kicsi pónim világa játékok és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek között nemcsak hagyományos figurák és plüssjátékok, hanem különféle kreatív készletek, öltözködéshez való jelmezek, iskolai kellékek, sőt még gyerekszobadíszek is találhatók. A My Little Pony a színes pónik minden kedvelőjének kínál valamit.

  • My Little Pony ház: színes és játékos, lehetőséget kínál a kis rajongóknak, hogy megteremtsék saját kalandjukat Equestriában, számos szobával és titkos rejtekhelyekkel, ahol a pónik élhetnek és játszhatnak.
  • My Little Pony kastély: magas és fenséges, tökéletes helyszínt biztosít királyi bálok és összejövetelek számára, trónteremmel és varázslatos elemekkel, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját.
  • My Little Pony plüss: nemcsak aranyos és színes mintákat kínálnak, hanem puha és ölelgethető anyagot is, így ideális társak a gyermekek játékához és elalvásához.
  • My Little Pony tortafigurák: A My Little Pony tortafigurák varázslatos elemet hoznak a születésnapi ünnepségekbe, és egy közönséges tortát bájos asztaldísszé varázsolnak az aranyos pónik rajongói számára.

A My Little Pony: Az új nemzedék által inspirált játékok a kalandok új korszakát hozzák el, ahol új karakterek és modernebb dizájn tükrözi Equestria világának és lakóinak fejlődését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
My Little Pony Zipp Storm figura 14 cm Szállításra kész 3 db
Figura - játék szett, állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 14 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, ajánlott 4 éves kortól
-26 %
10 290 Ft
7 590 Ft

22 termék
My Little Pony Sunny éneklő és korcsolyázó figura EN - Figura
Típusok
5,0
My Little Pony Sunny éneklő és korcsolyázó figura EN
Figura - állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 23 cm, anyaga műanyag, mozgó végtagokkal, 5 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00381
3,0
My Little Pony Izzy - Fedezd fel magadban a szikrát szett
Figura - állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 20 cm, anyaga műanyag, hangeffektek, 3 LR44 elem (mellékelve), ajánlott 5 éves kortól - 8 db a csomagban
11 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04476
My Little Pony Zipp Storm figura 14 cm
Figura - játék szett, állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 14 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, ajánlott 4 éves kortól
Leárazás -26 %
7 590 Ft 10 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06618a
My Little Pony Miniworld Varázsfurgon
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 2,5 cm, nem mozgó, 5 figura a csomagban, ajánlott 5 éves kortól
18 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06623
My Little Pony Musical készlet
Figura szett - kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 30 cm, mozgó végtagokkal, hangeffektek, világító, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
21 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAkc04475
My Little Pony Mini World Magic Bridlewood Forest játékszett bőröndben
Figura szett - figura, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga egyéb anyag, játék magassága 2,5 cm, ajánlott 4 éves kortól
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06619a
My Little Pony Opaline Arcana Királynő figura 14 cm
Figura - játék szett, állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 14 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, ajánlott 4 éves kortól
10 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06618b
My Little Pony Sunny Starscout Smoothie Truck
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 2,5 cm, nem mozgó, 1 figura a csomagban, ajánlott 5 éves kortól
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06621
My Little Pony Izzy Moonbow Tea party játékszett
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 7,5 cm, nem mozgó, 1 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
9 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06620
My Little Pony: Kouzelný poník Izzy Moonbow 8 cm - Figura Típusok
My Little Pony: Kouzelný poník Izzy Moonbow 8 cm
Figura - játék szett, szobrocska, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 8 cm, ajánlott 5 éves kortól
6 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6376d
My Little Pony: Kouzelný poník Sunny Starscout 8 cm - Figura Típusok
My Little Pony: Kouzelný poník Sunny Starscout 8 cm
Figura - játék szett, szobrocska, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 8 cm, ajánlott 5 éves kortól
6 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6376b
5,0
My Little Pony Éneklő Pipp
Figura - állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 15 cm, anyaga műanyag, hangeffektek,, ajánlott 5 éves kortól
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz22632
4,0
My Little Pony - busz póni a divatos buli kollekcióból
Figura - játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 7,5 cm, anyaga műanyag, mozgó végtagokkal, ajánlott 5 éves kortól - 2 db a csomagban
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz15889
My Little Pony figura - Éneklő és korcsolyázó Sunny Starscout - Figura Típusok
5,0
My Little Pony figura - Éneklő és korcsolyázó Sunny Starscout
Figura - állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 30 cm, anyaga műanyag, hangeffektek, 2 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 5 éves kortól
28 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz22630
5,0
My Little Pony Sunny Starscout Kristály kalandok pónikkal
Figura - állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 7,6 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz22631b
5,0
My Little Pony hercegnő ritkasága
Figura - akció, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, mozgó fejjel, magassága 12,5 cm, elem (a csomag része), ajánlott 3 éves kortól
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz02745
My Little Pony Mini World Magic Critter Corner játékszett bőröndben
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 2,5 cm, nem mozgó, ajánlott 5 éves kortól
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc06619d
My Little Pony Maritime Bay-i barátok Szett
Figura - téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, mozgó fejjel és mozgó végtagokkal, elem (a csomag része), ajánlott 5 éves kortól - 50 db a csomagban
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc04474
My Little Pony Mini World Magic Zephyr Heights játékszett bőröndben
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 2,5 cm, nem mozgó, ajánlott 5 éves kortól
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc06619b
My Little Pony Baba - Sunny szivárványos meglepetés
Figura - játék szett, állat, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 15 cm, anyaga műanyag, mozgó végtagokkal, ajánlott 5 éves kortól
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz22634
My Little Pony: Kouzelný poník Princess Petals 8 cm - Figura Típusok
My Little Pony: Kouzelný poník Princess Petals 8 cm
Figura - játék szett, szobrocska, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 8 cm, ajánlott 5 éves kortól
6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls6376c
My Little Pony: Kouzelný poník Zipp Storm 8 cm - Figura Típusok
My Little Pony: Kouzelný poník Zipp Storm 8 cm
Figura - játék szett, szobrocska, játékhoz, téma Én kicsi pónim, magassága 8 cm, ajánlott 5 éves kortól
6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls6376a

My Little Pony figurák

A My Little Pony figurák kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

My Little Pony figurák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó my Little Pony figurák
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ