Shop roku 30 dnů na vrácení

My Little Pony Plüss Pony Fluttershy

Termékkatalógus
My Little Pony Plüss Pony Fluttershy
Plüssjáték - magassága 25 cm, az ajánlott életkor: 3 éves kortól
Kód:  HRAif0354b Termékszám:  ASRT5010993332601 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Plüss Pony Fluttershy Megszűnt

My Little Pony Plüss Pony Fluttershy

Fedezd fel a barátság világát a saját póniddal. A Pegas Fluttershy egy aranyos, nagyon érzékeny és kedves barát, akit mindig magaddal vihetsz a My Little Pony Friendship is Magic sorozathoz hasonlóan. A póninak szárnyai vannak, világos szőre és rózsaszín sörénye, kék szemei és az oldalán három rózsaszín pillangó motívum található. A Fluttershy előszeretetten gondoskodik az állatokról, segít a barátainak megoldani a problémáikat és szeretet ad a gyerekeknek. A póni plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes az érintésre. A puha testen kívül, amely ideális a fogáshoz, gyönyörű sörénnyel is rendelkezik, amelyet kedved szerint formázhatsz. 

Kiemelt jellemzők

  • Póni a My Little Pony sorozatból 
  • Finom plüss anyagból készült
  • kellemes az érintésre
  • Puha test 
  • Gyönyörű kidolgozottság
  • Kiváló dédelgetéshez
  • 3 éves kortól ajánlott

Specifikációk:

Magasság:
25 cm

Anyaga:
plüss

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és minden szabályozás szerinti jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanusítvánnyal is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony Plüss Pony Fluttershy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Plyšový poník Fluttershy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Plyšový poník Fluttershy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Plyšový poník Fluttershy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Plyšový poník Fluttershy.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ