Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

My Little Pony Pony Rainbow Dash és tartozékok

Termékkatalógus
My Little Pony Pony Rainbow Dash és tartozékok
Figura csuklós lábak, figurák magassága 7 cm, az ajánlott életkor: 3 éves kor
Kód:  HRAif0369e Termékszám:  ASRT5010994928377e Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Pony Rainbow Dash és tartozékok Megszűnt

My Little Pony Pony Rainbow Dash és tartozékok

Vidám barátok My Little Pony csuklós pont lesz a tökéletes ajándék minden kis szerelmesek a varázslatos világa póni. A gyermek a játék lesz nagy móka, és fejleszteni a fantáziáját. Köszönhetően egy mozgatható ízületek pónik fog NOW még szórakoztatóbb. My Little Pony a korral, így képes beolvasni a kódot és a megfelelő alkalmazás, hogy feltárja más szórakoztató funkciók.

Legfontosabb jellemzők

  • A póni tudja mozgatni a szárnyak és paták
  • A szett aranyos tartozékok kidolgozni részletesen
  • A játék célja a gyermekek 3 éves

Gyűjtői Set My Little Pony

Pony Rainbow Dash tökéletesen díszíti minden szobában kislány, de azt is, hogy egy nagy mellett a gyűjtemény többi barátja.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony Pony Rainbow Dash és tartozékok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Poník a doplňky Rainbow Dash. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Poník a doplnky Rainbow Dash. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Pony Rainbow Dash und Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Pony Rainbow Dash und Zubehör.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ