My Magic Mixies kék

Termékkatalógus
My Magic Mixies kék
Interaktív játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól magasság 25 cm
Kód:  HRAbz22741 Termékszám:  630996146521 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Magic Mixies kék

A My Magic Mixies kék játékkal úgy érezheted magadat, mint egy igazi kis varázsló vagy boszorkány. Az utasításokkal ellátott mágikus arany üst lépésről-lépésre vezet végig a mágikus rituálé egész folyamatán, amelynek során létrehozhatod a saját mágikus lényedet. Miután vizet öntöttél az üstbe, az aktiválódik, bugyborékoló hangot ad és zenélni kezd. Ezután vedd a kezedbe a varázspálcát, érintsd meg az üst szélét háromszor és máris kezdődhet a varázslat. Az utasítások segítenek az egyes lépésekben és tájékoztatnak, hogy mikor szükséges a különféle hozzávalók adagolásaaz üstbe. Ebben segítenek az üst által kiadott hanghatások is. Amikor szükséges, újból megérintheted az üst szét a varázspálcával a varázslat folytatásához, az üst erre hanghatással figyelmeztet. A My Magic Mixies kék játék 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek.

A My Magic Mixies kék fő jellemzői

  • Végezd el a mágikus rituálét, így megidézheted a saját mágikus lényedet
  • Az üst bugyborékoló hangokat ad és zenél, amikor használod
  • Használd a varázspálcádat a varázslat aktiválásához
  • Az utasításoknak és a hangoknak megfelelően adj hozzá minden egyes összetevőt
  • Amikor a köd eloszlik, meglátod a varázslatos teremtményt - a kék My Magic Mixies-t
  • Az üst USB kábellel tölthető fel
  • Az interaktív játék reagál a kéz- vagy a varázspálca érintésére
  • Egy mágikus hangulatjelző kristály található a homlokán
  • Több mint 50 hangot és reakciót ad ki
  • A varázslat folyamata megismételhető
  • A Mixie segíthet Neked a következő varázslatodban
  • A My Magic Mixies kék 3 éves kortól alkalmas

Készülj fel egy kis alkímiára

Az üstbe szánt hozzávalókat, amelyek szükségesek a mágikus rituálékhoz, a csomagban találod (ragyogó csillag, adagoló, szirom, kristálygyöngy és a papír, amire ráírod, hogy melyik lényt szeretnéd létrehozni, majd pedig bedobod az üstbe). Ezt követően készülj, mert valódi varázslat következik. Igazi köd száll fel az üstből, ezt követően pedig érkezik a meglepetés. Amint eloszlik a köd, a varázsital helyén találod majd az üstben a csodálatos mágikus lényt - a kék színű My Magic Mixies-t. A hozzávalókat és a vizet egyszerűen leengedheted az üst aljának letekerésével, ehhez nem szükségescsavarhúzó használata. Az üst feltöltése USB kábellel történik.

Ismerd meg a My Magic Mixies - varázslatos teremtményt

A My Magic Mixies egy interaktív játék, amely reagál a kéz illetve a varázspálca érintésére. A lény mágikus kristályokkal rendelkezik a homlokán, ezek jelzik a hangulatát. Minél boldogabb, annál több hangot ad ki. A kedvét a kristály színe is jelöli. A My Magic Mixies lény reagál a varázspálca érintésére (1 vagy 2 érintés) és különböző hangokat hallat (több mint 50 hanghatással és reakcióval). Amennyiben szeretnéd újra elvégezni a varázslatot, úgy az lehetséges az utasítások követésével. Ez azt jelenti, hogy a varázslatot korlátlanul megismételheted. Mixie issegíthet Neked a következő varázslatban. Szeret az üst szélén üldögélve beszélgetni. A folyamat megismétlésére használhatsz vizet és olyan összetevőket, amelyek nem tesznek kárt a játékban. Azt is kiválaszthatod, hogy a varázslat során szeretnél-e ködöt vagy sem.


Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
25 cm Kész!
Méret
Kisméretű Kész!
Típus
Interaktív Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
25 cm Kész!

Méret

Méret
Kisméretű Kész!

Típus

Típus
Interaktív Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Magic Mixies modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Magic Mixies modrý.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ