A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Nagyméretű őskori akvárium

Termékkatalógus
Nagyméretű őskori akvárium
Oktatókészlet - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  ZA110m2 Termékszám:  8590228027290

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nagyméretű őskori akvárium Megszűnt

Nagyméretű őskori akvárium

Gyermekeid odavannak az őslényekért? Szeretnéd meglepni őket valami eredetivel? Akkor ezt a nyolc éveseknek készült, őskori világot rekonstruáló, nagyméretű akváriumot neked találták ki. Merülj el a történelem előtti időkben és tenyéssz ki pajzsosrákokat, amelyek a dinoszauruszok óta a bolygónkon élnek.

Ez az őskori akvárium egy olyan nagyméretű tartályból áll, amelyet két helyen el lehet különíteni, így megakadályozhatjuk az állatok egymással való érintkezését. Mivel élő szervezetekről van szó, nagyon fontos követnünk a leírásban szereplő utasításokat.

Fontos információk

  • Egy valódi tudományos projekt nyolcéves gyermekek számára
  • Valódi őskori állatokkal - pajzsosrákokkal
  • Felszereléssel a viselkedésük tanulmányozásához
  • Rengeteg lehetőség a kísérletezésre

Mi az a pajzsosrák?

A pajzsosrák a Notostraca ősi rendjének képviselője, amely széles, lapos hátpajzzsal rendelkezik és körülbelül 4-5 centiméter hosszúra nő meg. Latin neve a görög triops szóból származik, ami "három szemet" jelent, melyekből kettő közelről nézve jól látható. A harmadik, egyszerűbb "szem" ugyanakkor nehezen észrevehető.


A tojás kikelését követően a pajzsosrák olyan kicsi, hogy szabad szemmel alig látható. Néhány nap alatt azonban nagyra nő és 1-2 hónapig életben is marad. Felnőttkorában tojásait az akvárium alján hagyja. Ezek akár évekig életképesek maradnak a sárban és a homokban még akkor is, ha az akvárium vize kiszárad.

Mit találsz a készletben

Akvárium az állatok megfigyeléséhez, két válaszfal, gumi lábak, pajzsosrákok (detritus: nem élő szerves anyag a vízből), táplálék a pajzsos rákoknak, homok, kövek, folyadékkristályos hőmérő, két 50 milliliteres csésze, fecskendő, tömlő, kanál, pipetta, csipesz, spatula, nagyító, valamint a használati utasítás.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nagyméretű őskori akvárium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Velké pravěké akvárium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veľké praveké akvárium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Großes prähistorisches Aquarium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Großes prähistorisches Aquarium.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ