Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Neon Blue

Termékkatalógus
Neon Blue
4,0 1 értékelés
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja a hátizsák, tolltartó és egy zacskó tornacipő
Kód:  HRAa8408 Termékszám:  0-220 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Neon Blue

Iskola díszlettervezés neon színű biztosan elfér minden tanuló általános és a középiskolákban. Ergonomikus hátizsák laptop zseb tökéletesen igazodik büntetések és táska a papucs vagy ruhában testnevelés. A hátizsák könnyű és állítható pántok egyenletesen megrakott karok, így egészségügyi problémák megelőzésére. Zsinóros táska az edzőterembe is kényelmesen viselhető vállon vagy csatolni egy hátizsák.

Miért vásárolja meg a teljes készlet 3 az 1-ben?

  • Takarítson meg időt a megállapítás egyedi igények
  • Minden fontos iskolai felszerelés illeszkedik egymáshoz
  • Olcsóbb, mint a külön vásárolt
  • Hátizsák és tornaterem táska tökéletesen kiegészíti a ruhát

Kényelmes iskola táska

A legértékesebb a készlet nagyon könnyű hátizsák anatómiai méretei 32 × 46 × 15 cm, amely, hála ergonomikus alakja helyesen beilleszkedjen a hátsó.Minden, ami szükséges van osztva 3 tágas kamra zárt szilárd cipzár, melyek közül az egyik kifejezetten notebook. A hátizsák párnázott kényelmes lélegző anyag és széles állítható pántok tökéletesen tapadnak a vállak. Az is hasznos, oldalzseb üveg és szalagokkal használható csatolva gördeszka, például.

Plusz kapsz...

Amellett, hogy a hátizsák kétségtelenül dobni túl kemény tok anyagból készült, sok helyet és hurkok tollak. Belül található egy kis záró zseb a kis tételek, amelyek egyébként illeszkedik közötti egyéb közművek. Student biztosan használni és visszahúzható táska papucs vagy ruha a tornaórán, alkalmas visel a vállán.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neon Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neon Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si neon Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neon-Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neon-Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ