Shop roku AP+ plus nový vizuál

Neon Pink

Termékkatalógus
Neon Pink
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja a hátizsák, tolltartó és egy zacskó tornacipő
Kód:  HRAa8409 Termékszám:  0-221 Gyártó honlapja:

Neon Pink

Iskola díszlettervezés neon rózsaszín minden bizonnyal jól jön minden tanuló az általános és középiskolákban. Ergonomikus hátizsák laptop zseb tökéletesen igazodik büntetések és táska a papucs vagy ruhában testnevelés. A hátizsák könnyű és állítható pántok egyenletesen megrakott karok, így egészségügyi problémák megelőzésére. Zsinóros táska az edzőterembe is kényelmesen viselhető vállon vagy csatolni egy hátizsák.

Miért vásárolja meg a teljes készlet 3 az 1-ben?

  • Takarítson meg időt a megállapítás egyedi igények
  • Minden fontos iskolai felszerelés illeszkedik egymáshoz
  • Olcsóbb, mint a külön vásárolt
  • Hátizsák és tornaterem táska tökéletesen kiegészíti a ruhát

Kényelmes iskola táska

A legértékesebb a készlet nagyon könnyű hátizsák anatómiai méretei 32 × 46 × 15 cm, amely, hála ergonomikus alakja helyesen beilleszkedjen a hátsó.Minden, ami szükséges van osztva 3 tágas kamra zárt szilárd cipzár, melyek közül az egyik kifejezetten notebook. A hátizsák párnázott kényelmes lélegző anyag és széles állítható pántok tökéletesen tapadnak a vállak. Az is hasznos, oldalzseb üveg és szalagokkal használható csatolva gördeszka, például.

Plusz kapsz...

Amellett, hogy a hátizsák kétségtelenül dobni túl kemény tok anyagból készült, sok helyet és hurkok tollak. Belül található egy kis záró zseb a kis tételek, amelyek egyébként illeszkedik közötti egyéb közművek. Hallgató biztosan használni a visszahúzható táska és papucs vagy ruha a tornaórán, alkalmas visel a vállán.

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neon Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neon Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si neon Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neon Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neon Pink.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ